Fostul ofiţer propus de Viorica Dăncilă ca ministru de Interne are o pensie de 7.600 de lei pe lună, la doar 40 de ani! Daniel Chirilă a lucrat pentru celebra "Doi și-un sfert"!

Daniel Chirilă este fostul ofiţer propus de Viorica Dăncilă ca ministru de Interne.

Matei Vaihan, sâmbătă 14 septembrie 2019 , 10:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că fostul ofiţer propus de Viorica Dăncilă ca ministru de Interne este în prim-plan. „Premierul Viorica Dăncilă l-a propus miercuri pe Daniel Chirilă pentru funcția de ministru de Interne. Chirilă, care este secretar de stat în minister, are un trecut legat de serviciul secret al MAI, fosta Doi și-un sfert, de unde s-a pensionat la doar 39 de ani cu o pensie anuala de 91.200 de lei.”, a relatat g4media.ro. (vezi cum s-a micşorat salariul Vioricăi Dăncilă)

Citeste si: Ea e cea mai bogată candidată la alegerile prezidențiale! Ramona Ioana Bruynseels are o avere colosală | DEZVĂLUIRI

Citeste si: Mii de pensionari, în stare de șoc! Cu cât li se vor impozite pensiile

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu și-a depus demisia din fruntea Senatului. Cine i-ar putea lua locul

Fostul ofiţer propus de Viorica Dăncilă ca ministru de Interne. Daniel Chirilă și-a început cariera ca subofițer 

Venit de la Craiova, unde a legat o relație apropiată cu Mihai Fifor, actualul ministru interimar, Daniel Chirilă și-a început cariera ca subofițer, adjunct de șef de post în comuna Punghina (județul Mehedinti), potrivit CV-ului său. După ce a absolvit Facultatea de Drept a Universității din Craiova, Chirilă a intrat în 2006 în Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI, fosta Doi și-un sfert). Până în 2010 a fost ofițer operativ la DGIPI, apoi șef de sector, director de diviziune la DGIPI. În 2011 s-a mutat ca șef de birou la Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate din IGPR, iar din 2015 până în 2017 a lucrat pe post de consilier la Departamentul Securitatii Nationale din Administrația Prezidențială, unde a fost detașat de Ministerul de Interne.

Fostul ofiţer propus de Viorica Dăncilă ca ministru de Interne. Chirilă e consilier la o companie IT

Daniel Chirilă este fostul ofiţer propus de Viorica Dăncilă ca ministru de Interne. În martie 2017, la 39 de ani, a trecut în rezervă, iar cea mai recentă declarația de avere arată că în 2018, la 40 de ani, a avut o pensie de 91.200 de lei, adică 7.600 de lei pe lună. “În paralel cu pensia a câștigat însă un salariu și din poziția de consilier al firmei S&T, filiala din România a unui gigant european din IT, iar în 2018 și 2019 a fost Director General al companiei Quality Business Solutions, o firmă implicată în mai multe achiziții controversate cu STS și Poliția Română“, s-a mai scris despre Chirilă.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si