Fostul președinte Emil Constantinescu, operat de urgență. „Și-a fracturat grav...”

Fostul președinte Emil Constantinescu a fost operat la spital, după ce a avut un accident în propria casă, în urma căruia și-a fracturat clavicula și glezna.

I.C., miercuri 08 iulie 2020 , 15:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit unui comunicat de presă trimis de către fostul președinte, el a suferit un accident casnic în urma căruia și-a fracturat grav clavicula și glezna.

Emil Constantinescu a fost operat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Citeste si: Va candida Băsescu la primăria Capitalei? „Va intra doar cu gândul de a o câștiga”

„Preşedintele Emil Constantinescu a suferit, săptămâna trecută, un accident casnic, alunecând pe o suprafaţă spălată cu detergent. În cădere, şi-a fracturat grav clavicula şi glezna. A fost operat la Spitalul Militar Central "Dr. Carol Davila" şi continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

Citeste si: Cum se schimbă Legea Pensiilor. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un anunț important pentru milioane de români

Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă”, se arată în comunicatul trimis de Emil Constantinescu.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si