Close sidebar
Close sidebar

Fostul primar al municipiului Botosani, Dumitru Chiriacescu, a murit. Avea 74 de ani

Doliu in Botosani, acolo unde fostul edil al localitatii in perioada 1992-1996, Dumitru Chiriacescu, a murit. Acesta a condus si Sectia de Drumuri Nationale SDN Suceava pana in anul 2006.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chiriacescu a ajuns primar la Botosani dupa ce a fost ales pe liste Frontului Salvarii Nationale, partid pe care si el l-a fondat. Dupa ce a renuntat la fotoliul de prima, Dumitru Chiriacescu a condus societatea Eltrans, iar apoi, din 1998 pana in 2006 a condus Sectia de Drumuri Nationale SDN Suceava, noteaza cei de la Botosaneanul.

Citeste si: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

"Dumnezeu sa te aiba in paza, sa te ierte si sa te odihneasca in pace si liniste, dupa o viata de munca dedicata celor multi, dupa multe piedici si obstacole intampinate pe acest pamant, cred ca bunul Dumnezeu iti va reda linistea de care noi toti avem nevoie. Ramas bun, Titi, atat cat voi mai avea de trait, ma voi gandi mereu la tot ce am facut bun pentru Botosani si botosaneni in perioada in care ai condus municipiul", este mesajul postat pe Facebook de catre Corneliu Vicentiu Daniliuc, fost viceprimar al municipiului Botosani. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI