Cristian Cioacă a avut ocazia de a fi scos de conducerea Penitenciarului Colibași la un meci de handbal feminin. După aproape 10 ani de pedeapsă, soțul Elodiei Ghinescu este de nerecunoscut.

Cristian Cioacă, scos la meci de conducerea Penitenciarului Colibași

La meci au participat 100 de deținuți ai Penitenciarului Colibași, printre care și Cristian Cioacă, fostul polițist acuzat de uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu.

Aceștia au fost aduși pentru a încuraja clubul de handbal Dacia.

Citește și: Când ar putea fi eliberat Cristian Cioacă? Avocata familiei Ghinescu a spus totul: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”

Pedeapsa lui Cioacă constă în executarea a încă 5 ani, însă el speră la o eliberare timpurie pentru bună purtare.

Citește și: UPDATE- Magistrații au respins cererea de eliberare condiționată a lui Cristian Cioacă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cioacă s-a bucurat din plin de meci și a schițat expresii faciale fericite pe tot parcursul jocului. 

Citește și: Ancheta cu privire la dispariția Emanuelei Orlandi, cel mai mare mister din istoria recentă a Vaticanului, a fost redeschisă

Cristian Cioacă -  condamnare, sentință, decizia instanței

Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare pe 19 iunie 2014, dar și la cinci ani de interzicerea unor drepturi în dosarul uciderii avocatei Elodia Ghinescu, fosta lui soție. 

Citește și: Cristian Cioacă află astăzi dacă va scăpa de închisoare! Cel acuzat de moartea Elodiei Ghinescu ar putea fi eliberat

Cu toate acestea, inculpatul a depus în instanță un dosar prin care cere eliberarea din arest. Însă, instanța din Pitești a respins eliberarea condiționată, iar Cioacă se află în continuare în penitenciar.

Citește și: Noi detalii în cazul lui Cristian Cioacă. Ce a făcut fostul polițist 

Instanța a decis că: Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat, în prezent deţinut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. Menţine termenul stabilit de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.05.2023. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei”.

Astfel, în această lună, Cristian Cioacă are din nou posibilitatea de a ieși condiționat din penitenciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si