Cristian Cioacă pare să fie cu un pas în afara celulei de închisoare. Fostul polițist a fost prezentat miercuri în fața comisiei de eliberare de la Penitenciarul Mioveni.

Bărbatul a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Cristian Cioacă a fost acuzat că și-ar fi ucis soția, pe Elodia Ghinescu.

Citește și: Cristian Cioacă află astăzi dacă va scăpa de închisoare! Cel acuzat de moartea Elodiei Ghinescu ar putea fi eliberat

Cazul Elodiei Ghinescu a pus România pe jar, mai ales că este printre puținele condamnări definitive în lipsa cadavrului. Totuși, Cristian Cioacă nu a recunoscut niciodată fapta.

În prezent, Cristian Cioacă și-a executat fracția din pedeapsă și ar exista posibilitatea eliberării condiționate așa că miercuri a fost prezentat în fața comisiei de la Colibași.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Noi detalii în cazul Elodia. Cristian Cioacă a ajuns față-n față cu hackerul care a spart e-mailul Elodiei

Cristian Cioacă, pe drumul către eliberarea condiționată?

Avocata familiei Ghinesu, Crina Radu, a dezvăluit în exclusivitate pentru wowbiz.ro ultimele detalii în cazul eliberării lui Cristian Cioacă.

"Ce am aflat și eu, tot din presă, este faptul că i-ar fi dat o amânare de patru luni.

A primit această amânare de 4 luni, iar probabil că săptămâna viitoare va avea un termen pe instanță sau va exista un dosar acolo la Judecătorie la Pitești",  a explicat avocata familiei Ghinescu, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: Cristian Cioacă este pregătit de eliberare. Ce a transmis avocata familiei Ghinescu

Va fi sau nu eliberat Cristian Cioacă?

Avocata familiei Ghinescu nu susține eliberarea condiționată a bărbatului care și-ar fi ucis soția, mama copilului său.

Pe de altă parte, avocata familiei Ghinescu nu susține eliberarea condiționată a celui acuzat de moartea Elodiei. Crina Radu menționat că instanța ar trebui să ia în calcul toate faptele lui Cristian Cioacă atunci când decide.

Avocata este drastică în ceea ce-l privește pe fostul polițist, specificând că, deși și-a îndeplinit fracția din pedeapsă și a muncit în zilele de detenție, el nu ar trebui oricum să fie eliberat înainte de termenul stabilit cu ani în urmă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Elodia îi apare și acum în vise mamei sale, după 15 ani de la dispariție! Ce mesaj ar fi încercat să îi transmită: „Mi-a spus să vin cu ea pe o alee”

„Este un termen foarte mic față de gravitatea faptelor comise, față de poziția pe care a avut-o. Faptul că și-a omorât soția, pe mama copilului lui, a dat publicității conținutul informațiilor de pe emailul Elodiei – toate aceste aspecte sunt de natură de a agrava situația și nu pot fi considerate circumstanțe atenuante.

Prin urmare, eu spun că nu ar trebui să fie eliberat condiționat, ci ar trebui să execute întreaga pedeapsă.

Instanța trebuie să aibă în vedere aceste aspecte și nu faptul că a avut un comportament normal și a lucrat în timpul executării pedepsei. Ar trebui să execute întreaga pedeapsă și nu ar trebui să beneficieze de eliberarea condiționată înainte de termen", a declarat Crina Radu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si