Fostul polițist Cristian Cioacă susține că a recurs la acest gest din motive personale.

Cu toate că în primă fază Cristian Cioacă a solicitat să fie adus la Curtea de Apel Brașov în cazul contestației în anulare efectuate de avocații acestuia, dar mai apoi a solicitat prezența prin videoconferință, la care a luat parte în cadrul ședinței din camera de consiliu, ședință care nu a fost publică. 

Citeste si: Gheorghe Dincă, scrisoare șocantă din închisoare: „Trăiește. Eu mă rog mereu să apară"

Chestionat de judecători dacă își menține cererea, fostul polițist s-a răzgândit și a declarat că renunță la contestație din motive personale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Aceasta explică raționamentul pentru care Cioacă ar fi făcut contestația, vorbim despre o pedeapsă de 4 ani contopită la pedeapsa inițială, care dacă ar fi fost anulată pe motiv de prescriere i-ar fi permis lui Cristian Cioacă să fie eliberat condiționat", a declarat Crina Radu, avocatul familiei Elodiei Ghinescu.

Avocatul familiei Ghinescu: Cioacă are același zâmbet sfidător

Avocatul familiei susține că Cioacă nu pare să aibă vreo urmă de regret, având același zâmbet sfidător, fiind doar mai îmbătrânit.

La Curtea de Apel Braşov se judecă constestaţia în anulare efectuată de Cristian Cioacă în dosarul în care a fost condamnat pentru alterarea integrităţii datelor informatice: a spart emailul Elodiei Ghinescu.

Citeste si: Noi detalii în cazul Elodia. Cristian Cioacă a ajuns față-n față cu hackerul care a spart e-mailul Elodiei

Chiar dacă i s-ar fi acceptat recursul, fostul polițist putea fi achitat în acest dosar.

Acesta execută pedeapsa în Penitenciarul Colibași, dar ar fi beneficiat de bilete de voie pe weekend pentru purtare bună și ar fi ieșit din penitenciar. 

Citeste si: Profesor de religie, fratele Elodiei Ghinescu a împlinit 48 de ani! Robert se ocupă de pensiunea familiei FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si