Nadia Comăneci este unul dintre cele mai bune exemple că prin muncă multă și cinstită poți ajunge acolo unde ți-ai dorit întotdeauna! Ea și soțul ei au reușit să strângă o avere impresionantă de-a lungul vieții lor. 

Cei doi îndrăgostiți locuiesc într-o vilă cât un palat, în SUA. De fiecare dată, trecătorii sunt uimiți să vadă cât de frumoasă este locuința celor doi!

FOTO - Nadia Comăneci trăiește pe picior mare! Sportiva are un palat de 400.000 de euro în SUA

Nadia&Bart în casa lor din SUA

Citește și: EXCLUSIV: Mădălina Florea, de la gimnastă a ajuns vicecampioană europeană la alergare pe munte/” În România, când ești sus, toată lumea e cu tine și te susține, dar când cazi, te jignesc și te uită”

Nadia Comăneci, noi începuturi în SUA

Nadia Comăneci este una dintre persoanele care au scris istorie. În anul 1976 a reușit să obțină prima notă de 10 la Jocurile Olimpice de la Montreal. Apoi, în 1989, cu puțin înainte de Revoluție, Nadia a decis să plece în străinătate.

Nadia Comăneci și-a început viața de la zero în SUA, când avea doar 27 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citește și: Cel mai bogat om din toate timpurile și-a pierdut averea în doar două minute

La scurt timp după ce a decis să facă pasul măreț, ea l-a reîntâlnit pe Bart Conner cu care era deja prietenă de câțiva ani. Ei s-au cunoscut în cadrul unui concurs care s-a desfășurat la New York și se pare că, totuși, viața i-a adus din nou împreună, de data asta într-o poveste de dragoste.

S-au căsătorit în 1996.

Bart Conner e considerat și el unul dintre cei mai mari gimnaști din istoria SUA, e dublu campion olimpic, dar și campion mondial.

Citește și: Cine au fost iubitele lui Nicu Ceausescu. Fiul fostului dictator roman era considerat un mare crai

FOTO - Nadia Comăneci trăiește pe picior mare! Sportiva are un palat de 400.000 de dolari în SUA

Casa Nadiei Comăneci

Nadia Comăneci locuiește într-un palat luxos

Nadia Comăneci și Bart Conner au strâns o avere frumoasă de 25 de milioane de dolari. Cei doi locuiesc în Norman, lângă Oklahoma City.

După faptă și răsplată. Așa s-ar traduce visul american pe care cei doi îl trăiesc acum. Casa celor doi este impunătoare și elegantă și se ridică la costul de circa 400.000 de dolari.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Casa a fost construită în anul 1992. Aceasta dispune de 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele vilei.

Suprafața totală a acesteia este de 310 metri pătrați.

Citește și: Laura Pausini, mireasă după 18 ani

Luxul nu se oprește aici. Nadia și Bart au o casă de vacanță în valoare de 2 milioane de dolari, în stațiunea Venice Beach, California. Acolo, familia își petrece de obicei sărbătorile de iarnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si