Bia Khalifa susține că i-ar fi cumpărat fostului iubit mai multe haine, iar o parte din ținutele ei s-ar afla încă în apartamentul acestuia.

Blondina a declarat că are toate bonurile fiscale

După ce a încercat să obțină un ordin de restricție pe numele fostului iubit, Bia se plânge de faptul că acesta nu vrea să-i înapoieze ținutele sale.

Citește și: Război total între Bia Khalifa și Fulgy: ”E un sărac lipit, nu are niciun venit”

Deși Fulgy a numit-o ”lepră” și ”psihoză de femeie”, Bia nu a dat curs jignirilor și a declarat că totul se va rezolva pe cale legală.

Citește și: VIDEO- Fulgy, reacție după ce Bia Khalifa a cerut ordin de restricție împotriva lui: „Eu știu că sunt Justin Bieber”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Eu stau liniștită, nu trebuie să stau să dau o declarație de 30 de rânduri. Cred că faptele vor vorbi de la sine”,  a spus Bia Khalifa pentru  Spynews.ro.

Bia Khalifa susține că Fulgy nu vrea să-i înapoieze rochiile

Aș vrea să plec în vacanță, dar toate rochile mele sunt la Fulgy, cred că le folosește.

Cred că încă nu mi le dă că nu i-au ajuns pantofii, că și-or fi comandat pantofi. Ce să zic despre acest subiect? O să vedem. Până acum sunt doar bârfe și doar chestii pe internet ce nu sunt adevărate, unele sunt, el își susține partea, eu suțin ce e adevărat și am probat ”, a mai zis ea.

Citește și: Bia Khalifa a ajuns la poliție din cauza amenințărilor lui Fulgy, fostul ei iubit

Blondina a declarat că are bonurile fiscale ale hainelor respective, iar pe lângă asta, i-ar fi cumpărat mai multe articole vestimentare și iubitului său.

Citește și: Bia Khalifa aruncă bomba după despărțirea de Fulgy! „Bine că am scăpat de săracul ăla! Sunt singură, regina s-a întors”

”Am bonurile fiscale ale hainelor mele pe care le și poartă, pe lângă faptul că nu mi le dă. Dacă el a spus despre mine că sunt o...., atunci el trebuie să o întâlnească pe karma”,  a mai zis Bia Khalifa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si