Gabi Bălălău este fiu de milionar. Tatăl lui este senatorul Nicolae Bădălău. Tânărul Gabi continuă să apară pe primele pagini ale ziarelor. Tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în viața sa nu a picat tocmai bine părinților lui, în special mamei sale.

Citește si: Cum au sărbătorit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău faptul că vor deveni părinți

Jurnaliștii Antena Stars au declarat, în urmă cu puțin timp, că a avut loc o situație destul de jenantă pentru iubitul Biancăi Drăgușanu, chiar în curtea casei sale din Bolintin Vale, acolo unde

locuiesc și părinții lui.

Gabi a fost alergat prin curte cu un papuc de către mama lui, lucru ce se mai practică în țara noastră și știm cu toții din copilărie, dar în niciun caz la vârsta pe care Gabi Bădălău o are.

Mama lui Gabi Bădălău este supărată pe el

Cearta a pornit după ce mama lui Gabi Bădălău l-ar fi acuzat pe afacerist că a făcut-o de râs și că a băgat familia în rușine cu relația cu Bianca Drăgușanu. Femeia a ținut să-i spună că împreună cu soțul ei au reușit să-l scoată din multe belele, însă el a continuat să intre în alte situații neplăcute.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește si: Bianca Drăgușanu își deschide o nouă afacere. Diva vrea să dea lovitura pe plan financiar

Gabi Bădălău nu se lasă mai prejos. Bărbatul a avut replici acide la adresa mamei sale, cea căreia i-a reproșat că i-a distrus viața, dar și relația cu Claudia Pătrășcanu, iar din acest motiv a pierdut familia și copiii.

Citește si: Bianca Drăgușanu, însărcinată cu Gabi Bădălău?! Diva i-a aruncat o veste bombă mamei afaceristului: „Sunt atât de fericită”

Apropiații familiei spun că omul de afaceri a numit-o pe mama lui ca fiind cel mai rău om din viața sa. Mamei lui Gabi Bădălău nu i-a convenit deloc faptul că afaceristul s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu, iar acest lucru i-ar putea aduce dezavantaj în instanță în ceea ce privește custodia copiilor.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Bădălău a fost alergat de mama sa prin curte cu papucul. El a ținut să-i spună acesteia că nu vrea ca din acest moment să se mai bage în viața lui și în alegerile pe care le face.

Citește si: Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si