Se ştie că Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi. Ministrul de Externe i-a înfuriat pe românii din Diaspora, care îi cer demisia, pentru că ambasadele nu au fost pregătite pentru alegerile europarlamentare, iar zeci de mii de oameni, care au stat ore întregi la coadă, nu au putut să voteze.( vezi ce avere are fiul vitreg al lui Meleşcanu)

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Teodor Melescanu s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a numit fiul vitreg consul la Strasbourg

Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi. Are un apartament în Bucureşti

Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în 2018, Meleşcanu deţine un apartament de 127 de metri pătraţi din Bucureşti. În schimb, soţia sa, Viki, expert în ministerul Economiei, a moştenit o pădure de 4,5 hectare şi un teren, fiind şi proprietara unei vile de 586 de metri pătraţi din Chiajna, în care locuieşte alături de ministrul de Externe.

Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi. Are peste 85.000 de lei în conturi

De ceva vreme, Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi. Acesta mai deţine 5 ceasuri elveţiene, estimate la 11.500 de euro, iar în conturi are 85.300 de lei. Meleşcanu a încasat 223.782 de lei ca ministru, 57.000 de lei ca profesor şi 87.600

de lei ca pensionar MAE. În total, Meleşcanu a câştigat 368.382 de lei într-un an, adică 30.698 de lei (aproximativ 6.600 de euro) pe lună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si