Gabriela Szabo are o avere uriașă! Fosta campioană olimpică de atletism deține patru case, patru mașini și încasează venituri impresionante!

Gabriela Szabo are o avere uriașă, adunată împreună cu soțul ei, antrenorul de atletism Zsolt Gyongyossy.

Matei Vaihan, marți 23 iunie 2020 , 07:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriela Szabo are o avere uriașă, după cum se arată în documentele oficiale. Fosta campioană olimpică la atletism şi-a publicat recent declaraţia de avere, în calitate de director general la clubul sportiv CSM Bucureşti. De departe, rubrica bunurilor imobiliare este cea care atrage atenția.

Citeste si: Gabriela Szabo: “Orice femeie poate face performanta” VIDEO

Citeste si: Gabriela Szabo este în doliu. Mama ei a murit. Avea 67 de ani

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

Astfel, Szabo și soțul ei, antrenorul de atletism Zsolt Gyongyossy, deţin trei terenuri,în București, Voluntari și Corbeanca, dar și trei case în aceste localități, precum și una în Sînmartin, localitate din județul Bistrița Năsăud, de unde sunt originari cei doi soți.

Gabriela Szabo are o avere uriașă. Bunurile și banii din conturi valorează peste 150.000 de euro

Famiilia fostei mari sportive are și patru autoturisme, Maserati, Mercedes, Toyota și Kia. Pe lista bunurilor se mai află tablouri, ceasuri şi bijuterii în valoare totală de 55.000 de euro. În conturile celor doi soţi se află aproximativ 100.000 de euro. (vezi cui a împrumutat Gabriela Szabo 500.000 de euro)

Rubrica veniturilor anuale este și ea impresionantă. Gabriela Szabo a primit 125.999 de lei (salariu director CSM+alte venituri), 6.120 de lei (responsabilitate socială ADECCO), 37.416 lei (indemnizaţie CA la Compania Municipala Sport pentru toti), 199.620 de lei (rentă viageră). 5.055 de lei (contract cesiune drepturi de autor) și 1.880 de euro (drepturi de autor).

Gabriela Szabo are o avere uriașă. Areun venit lunar de peste 6.500 de euro

În total, Gabriela Szabo a încasat un venit anual de 383.234 lei, adică de 31.936 lei (aproximativ 6.600 de euro) pe lună, Soțul lui Szabo a încasat 91.139 de lei (salariu de subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului) și 11.000 de lei (antrenor CSO Voluntari).

Veniturile partenerului de viață al Gabrielei Szabo au fost completate de două contracte de arendă (4.271 lei, respectiv 2.100 lei), un contract de închiriere (18.920 lei) și indemnizațiede la Comisia Tehnică Olimpică (12.260 lei). Zsolt Gyongyossy a încasat un venit total anual de 139.690 lei, adică de 11.640 lei pe lună.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Premiera serialului “La răscruce” are loc în această seară, de la ora 23:30, pe Kanal D Premiera serialului “La răscruce” are loc în această seară, de la ora 23:30, pe Kanal D
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au... Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte
monitorulcj.ro
Horoscop 21 ianuarie 2021. Probleme în dragoste pentru Leu Horoscop 21 ianuarie 2021. Probleme în dragoste pentru Leu
infoactual.ro
Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al... Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al momentului!
infoactual.ro
Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si