Doi frați gemeni, în vârstă de 24 de ani, au murit de coronavirus. Vestea care a șocat o lume întreagă

Doi gemeni au murit din cauza virusului Sars-Cov-2, imediat după ce au împlinit 24 de ani. Tinerii erau experți în domeniul IT.

Author: Georgiana Balaban marți 18 mai 2021 , 21:16

gemeni morți de coronavirus
Gemenii indieni morți de COVID-19.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Virusul Sars-Cov-2 face ravagii în India. În ultimele 24 de ore, au fost raportate 4.329 de cazuri la nivelul întregii țări. Un caz dureros din Meerut, statul Uttar Pradesh, a șocat o lume întreagă.

Citeste si: Bilanț coronavirus, luni 17 mai. Numărul de decese COVID-19, în creștere

Indianul Gregory Raymond Raphael și-a pierdut ambii copii. Băieții lui au murit din cauza covid-19. Așa cum s-au născut împreună, gemenii au decedat tot împreună. Jurnaliștii Times of India au scris că Joffred Varghese Gregory și Ralphred George Gregory s-au născut pe 23 aprilie 1997 şi au studiat împreună ingineria computerelor. Gemenii lucrau într-o companie din Hyderabad. Cei doi frați au făcut totul împreună de-a lungul vieții și nici măcar moartea nu i-a separat.

Citeste si: Câte persoane s-au vaccinat în ultimele ore? Anunțul autorităților

Tatăl gemenilor a transmis că problemele au început pe 24 aprilie, fix la o zi după ce fii săi au împlinit 24 de ani.

Tinerii au început să aibă febră mare. Din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus existente în Meerut, Raymond și-a tratat ambii băieţi acasă. Când nivelul lor de oxigen a scăzut sub 90 a fost necesară spitalizarea. Pe 1 mai 2021, Raymond și-a internat fiii într-un spital privat.

Citeste si: Lupta împotriva Sars-Cov-2 continuă. Câte persoane s-au imunizat

Doi frați au murit de COVID-19 la 24 de ani

Primul test de coronavirus efectuat în spital a fost pozitiv pentru ambii tineri. După doar câteva zile, al doilea test RTPCR a ieşit negativ. Cadrele medicale voiau să-i mute pe amândoi din secția de coronavirus într-una normală. Pe data de 13 mai, Joffred a murit.

gemeni morți de coronavirus
Frații, de 24 de ani, au murit de Sars-Cov-2.[Sursa foto: PixaBay]

Ralphred și-a sunat mama după moartea lui Joffred şi i-a spus că se recuperează, după care a întrebat-o despre Joffred. Femeia i-a ascuns decesul şi i-a spus că băiatul a fost mutat la un spital din Delhi. Geamănul a sesizat că ceva nu e în regulă şi i-a replicat: „Mă minţi!”. La doar câteva ore distanță a murit şi Ralphred.

Citeste si: Maraton de vaccinare pentru copii, de 1 iunie. Anunțul făcut de Valeriu Gheorghiță


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si