Foto: Fanatik

La finele anilor’90, In momentul in care presa a aflat ca Popescu ar avea o legatura amoroasa cu tanara, care era cumnata lui Hagi, fostul international a luat foc si a inceput sa declare ca nu este nimic real si totul este doar o inventie a jurnalistilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Adevarul este ca Gica a luat decizia de a nega legatura lui cu Luminita pentru a o proteja! Femeia era machedoanca si familia inca nu era instiintata de intentiile lui Popescu de a o cere de sotie! De frica sa nu o piarda, iar parintii sa nu o mai lase cu el, "Baciul" a preferat sa ascunda totul pana in momentul in care s-a dus oficial sa o ceara de nevasta, asa cum cerea traditia! Abia dupa ce a primit acceptul tatalui Luminitei, el si-a pus cenusa in cap si le-a recunoscut jurnalistilor intreaga poveste", au dezvaluit apropiatii ex-capitanului echipei nationale.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si