"A fost complicat. Nu imi place sa vorbesc despre asta, pentru ca nu vreau sa vorbesc de rau despre tara mea. Exista o vorba in Romania: ce nu te omoara te face mai puternic. Ma rezum la asta. Inainte eram deja un tip puternic. Imaginati-va cum sunt acum, sunt mult mai puternic. Este clar ca au fost incorecti cu mine. A fost greu, dar am incercat sa primesc totul cat pot de bine, aproape ca si cum ar fi fost o gluma de prost gust.

Am fost eliberat mai repede datorita cartilor scrise, despre planurile mele de a fi presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Insa nimeni nu imi va putea da acel timp inapoi. Familia mea a suferit, dar m-a sustinut mereu, cu rabdare. Cel mai rau este ca tatal meu nu a suportat situaia si dupa doua luni a suferit un atac de cord si a murit. Inchisoarea te ajuta sa iti regandesti intreg universul, sa iti reevaluezi prioritatile", a spus Popescu.

Intrebat daca isi mai doreste sa fie presedintele FRF, Popescu a raspuns ca si-a pierdut speranta in acest sens. "Aveam o echipa foarte interesanta, cu fosti jucatori: Hagi, Stelea, Dumitrescu, Prodan- care a murit in urma cu putin timp. Nu voi astepta toata viata sa apara oportunitatea", a afirmat Popescu.
Gheorghe Popescu a vorbit si despre cariera sa si de perioada de dupa retragere, precizand ca pentru el cea mai mare mandrie ca fotbalist a fost faptul ca a fost capitanul echipei FC Barcelona, Popescu a mai spus experienta sa in Turcia, la Galatasaray, a

fost senzationala: "Cei mai buni ani din istoria clubului Galatasaray: opt trofee in patru ani". "Cand m-am retras, nu am mai vrut sa stiu nimic legat de fotbal. M-am dedicat afacerilor imobiliare in diverse orase din Romania, insa criza din 2008 ne-a lovin din plin. Acum ne-am revenit si, din 2013, m-am dedicat din nou imobiliarelor. Am si o scoala de fotbal la Craiova", a mai declarat Popescu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Gica Hagi: "V-ati facut de rusine la Euro, ne-ati facut sa ne simtim umiliti". Acesta cere demisia conducerii FRF in urma prestatiei slabe a echipei nationale la Euro 2016

Fostul international a intentionat sa candideze la sefia FRF in 2014, dar a fost condamnat inainte de alegeri, la 4 martie 2014, la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.

Popescu a fost eliberat conditionat in 4 noiembrie 2015, dupa ce a executat un an si opt luni din pedeapsa.
Fostul fotbalist a beneficiat de reducerea pedepsei si pentru ca a scris patru carti in penitenciar: "Fotbal pentru viitori fotbalisti profesionisti", "Personalitatea sportivului, conditie obligatorie pentru succesul in sport", "Consideratii privind optimizarea strategiei de promovare a jocului de fotbal la nivel scolar" si "Abordari teoretice si practico-metodice ale predarii jocului de fotbal in centrele de copii si juniori din perspectiva interdisciplinara".

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si