Gestul incredibil al lui Hamude de la Puterea dragostei! ”Este bolnavă de cancer”

Hamude, fostul concurent de la "Puterea dragostei" are o prietenă bolnavă de cancer și pentru a o ajuta el apelează la fanii săi virtuali

C.I., miercuri 24 aprilie 2019 , 18:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Hamude nu este doar persoană controversată de la Puterea dragostei, ci și un tip cu o inimă mare. Drept dovadă, în aceste momente, el încearcă din răsputeri să fie alături de apropiată care are mari probleme de sănătate.

Roxana, o prietenă de-a tânărului, trece prin momente cumplite de mai bine de trei ani! Femeie fericită și împlinită, viața ei avea să i se schimbe în momentul în care a a aflat că suferă de cancer! De atunci, a început calvarul!

Citeste si: Accident în Capitală. O fată în vârstă de 18 ani, lovită de autobuz

Citeste si: Cadavrele a 10 copii sunt ținute de 13 ani la morga spitalului din Ploiești. De ce nu au fost înmormântați creștinește

Hamude trece prin momente grele după Puterea dragostei! Cere ajutorul pentru prietenă bolnavă

Hamude a revenit și cu detalii în ce privește modul în care doritorii o pot ajuta pe Roxana și, ieri, a publicat un nou mesaj pe facebook. "Haideți va rog frumos să o ajutăm pe Roxana Elena Cristache să îi oferim o nouă șansă la viață !!!!! ea este o luptătoare însă are nevoie de noi !!!! de 3 ani se luptă !!!! orice euro/ contează pt ea !!!!! ajută un suflet curat", a scris Hamude pe pagina adresa lui de socializare.

CONT RON (cod IBAN): 

RO25RZBR0000060015687559 Roxana Elena Cristache  Deschis la Raiffeisen Bank (cod BIC: RZBRROBU)

CONT EUR (cod IBAN): 

RO56RZBR0000060015687583 Roxana Elena Cristache Deschis la Raiffeisen Bank (cod BIC: RZBRROBU)

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si