„Monstrul din Caracal”, înjurat de mama Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a fost primit cu înjurături de către mama Luizei Melencu. După aproape doi ani de la dispariția fetelor din Caracal, Dincă a fost adus din nou la audieri la Tribunalul Olt.

Author: Georgiana Balaban miercuri 17 martie 2021 , 21:50

gheorghe dincă înjurat de mama luizei melencu
Criminalul Gheorghe Dincă.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Au trecut doi ani de la dispariția fetelor din Caracal. Cazul a făcut înconjurul lumii. Criminalul Gheorghe Dincă a fost adus la audieri la Tribunalul Olt, pentru o nouă înfățișare.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu: „Alexandra Măceșanu este vie în Italia!”

Dincă a fost primit cu înjurături în fața instanței de către mama Luizei Melencu

Gheorghe Dincă a venit într-o dubă a poliției, iar din stradă mama Luizei Melencu, una dintre victimele acestuia, i-a adresat mai multe înjurături. Femeia și-a expus furia pentru faptul că el încă trăiește, iar despre fiica sa nu se știe nici dacă e moartă, dar nici dacă mai trăiește.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, atac incredibil la adresa lui Klaus Iohannis: ”Tu fă-și proprii copii și poți să ai drepturi asupra lor” EXCLUSIV

Nu este primul termen al acestui dosar, mai ales că în decursul a celor doi ani Gheorghe Dincă și-a schimbat părerea de la înfățișare la înfățișare în fața judecătorilor.

gheorghe dincă înjurat de mama luizei melencu
Gheorghe Dincă și Luiza Melencu.[Sursa foto: google]

Dincă a recunoscut, cu ceva timp în urmă, cine le-a ucis pe cele două fete, apoi a precizat că ele trăiesc. Nu este ultimul termen în ceea ce privește verdicul pedepsei sale, iar acesta se va mai prezenta de câteva ori pentru ca judecătorii să ajungă la o decizie finală.

Citeste si: Caz Caracal: Părinții Luizei Melencu cer instanței să nu se vândă autoturismul cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe fete

Deși, au trecut doi ani încă nu s-a găsit criminalul Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu. Încă nu s-a ajuns la concluzia că cele două fete au fost omorâte de Gheorghe Dincă.

Citeste si: Avocații familiilor Melencu și Măceșanu au cerut retrimiterea dosarului la procurori

De-a lungul celor doi ani semnele că acestea ar fi fost ucise au fost mai mult decât evidente, însă declarațiile făcute de presupusul criminal au lăsat loc de interpretări.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si