Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în dosarul Caracal. El este acuzat de mai multe infracțiuni, cea mai importantă fiind cea de crimă.

Author: Diana Puiu vineri 23 septembrie 2022 , 09:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE

Instanța de fond l-a condamnat pe Gheorghe Dincă, în dosarul Caracal, la 30 de ani de închisoare.

Avocații familiei Măceșanu au cerut ca bărbatul să nu fie condamnat pentru crimă, considerând că altceva s-ar fi întâmplat cu adevărat. Astăzi, după mai multe amânări, Gheorghe Dincă a fost condamnat la pedeapsa maximă de 30 de ani de închisoare de detenție. Pedeapsa este dată în primă instanță, ambele părți o vor putea ataca. 

Vineri, 23 septembrie, se așteaptă sentința în dosarul crimelor de la Caracal în care este judecat Gheorghe Dincă. Bărbatul este acuzat de crimă, viol și trafic de persoane. Sentința în dosarul lui Gheorghe Dincă s-a amânat de trei ori. Crimele din Caracal ar fi fost comise în vara anului 2019.


În 14 aprilie 2019, Luiza Melencu, o tânără de 18 ani, a dispărut, moment în care fata venise în oraș să scoată o sumă de bani.

Citeste si: Caz șocant: O minoră s-a prezentat la Poliţie la ora cinci dimineaţa, reclamând că tatăl ei a agresat-o sexual

Alexandra Măceșanu a plecat în 24 iulie din Dobrosloveni către Caracal, cu o mașină de ocazie. A avut ghinionul ca Gheorghe Dincă să oprească și să se ofere să o ducă cu mașina cei aproximativ 10 kilometri.

Citeste si: Gheorghe Dincă șochează din nou. Alte două fete ar fi fost ucise și arse la groapa de gunoi

Gheorghe Dincă șochează din nou. Alte două fete ar fi fost ucise și arse la groapa de gunoi

Criminalul din Caracal, ce a șocat o țară întreagă, face noi dezvăluiri. După trei ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, acesta spune că încă două fete ar fi fost ucise și arse la groapa de gunoi.

Citeste si: 3 ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Ce mesaj au transmis părinții fetei

Nici până în prezent nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.   Potrivit primelor declarații susținute de acesta și potrivit anchetatorilor, fetele ar fi fost luate la ocazie, duse la casa acestuia, violate și apoi ucise. Cu toate acestea, nici până în ziua de astăzi nu s-a găsit vreo urmă care să dovedească spusele criminalului din Caracal.  

Citeste si: Scene șocante: un bărbat de 30 de ani a violat o minoră de 13 ani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si