Gheorghe Dincă a fost condamnat pe data de 23 septembrie la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare, însă decizia Tribunalului Olt nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel.

Citeste si: EXCLUSIV Scandalul sexual Aurel Bălășoiu. Persoanele ce dețin probe împotriva ÎPS Teodosie vor fi date în judecată

La câteva săptămâni de la această decizie judecătorească, avocata familiei Melencu face dezvăluiri bombă cu privire la modul în care au dispărut mai multe probe esențiale din dosarul Caracal.

”Între poliție și Dincă s-au schimbat 29 de sms-uri, care au dispărut de la dosar”, spune avocata Carmen Obârșanu într-un interviu acordat publicației Fanatik.

Avocata familiei Melencu: ”Există factori care vor să mă facă să tac din gură”

”Nu poți pronunța o hotărâre judecătorească în care să spui că nu te interesează copiii, fără să administrezi probe, în condițiile în care din dosar lipsesc CD-uri și DVD-uri. Sunt șterse convorbiri telefonice, sunt șterse numere de telefon. Sunt multe aspecte care, împreună, te împiedică să afli adevărul", este de părere Carmen Obârșanu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Concluzia pe care a tras-o avocata, după mai bine de trei ani în care a fost implicată în cazul Caracal, este că totul a fost dictat de la București, în condițiile în care, de la dosar ar fi dispărut sms-uri schimbate de polițiști și Gheorghe Dincă.

Citeste si: VIDEO| Reacție surprinzătoare după condamnarea "monstrului din Caracal", Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare

”În noaptea respectivă, de aia nici nu s-a intervenit la Dincă, pentru că îl așteptau pe acel Barbu Daniel de la București. S-a dictat de la București cazul ăsta. Ei știau că la ora aia, Alexandra nu era în casă. Sunt șterse sms-urile poliției trimise lui Dincă, trimise cu trei sferturi de oră înainte de descindere. Au fost trimise 29 de sms-uri care au dispărut. Sunt șterse locațiile telefonului Alexandrei. Iar când i-am spus judecătoarei, mi-a spus să-mi văd de treaba mea”, a mai dezvăluit avocata pentru Fanatik.ro.

Multe semne de întrebare după pronunțarea sentinței

Procesul în cazul Caracal s-a încheiat în prima instanță, la Tribunalul Olt, în luna iunie a acestui an, la trei ani de când adolescenta de 15 ani Alexandra Măceşanu a sunat la 112 anunțând că a fost răpită de pe stradă și cerând ajutor.

Gheorghe Dincă a fost judecat pentru răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu (15 ani) și Luizei Melencu (18 ani). El a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Citeste si: Un bărbat din București a fost reținut de DIICOT pentru pornografie infantilă

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Avocata Carmen Obârșanu mai spune că au dispărut și urmele biologice de pe marginea patului lui Dincă, pentru că le-au retras procurorii de la dosar. 

”Nu vă gândiți că anchetatorii au vrut să afle adevărul"

Avocata susține că anchetatorii, procurorul de ședință și chiar judecătoarea au dat senzația că se poziționează de partea lui Dincă, respingând mai multe probe și chiar sfătuind familia acestuia să nu dea declarații.

”Nu vă gândiți că anchetatorii au vrut să afle adevărul. E mult mai complicat decât credeți. Pe cine acoperă Dincă? Eu am tăcut doi ani de zile, să nu fac rău cauzei, însă la un moment dat trebuie spus adevărul. Există niște factori mult mai puternici care vor să mă facă să tac din gură”, susține avocata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si