Ghinionistul Soare! Hoțul care a spart vila Andreei Marin s-a întors după gratii la două luni după eliberare! Prins la furat în casa unui șef din Poliția Română

Doar două luni a rezistat în libertate bărbatul care i-a spart vila Andreei Marin cu 4 ani în urmă. Acesta a recidivat după ce a fost liberat condiționat.

Author: Radu Constantin joi 06 iunie 2019 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Dintre cei trei infractori care i-au spart vila Andreei Marin din Pipera în 2015, unul singur a fost eliberat până acum, însă nu a rezistat în libertate decât două luni.

C.S. Dragoș, alias Soare, a fost condamnat în octombrie 2016 la 3 ani și jumătate de închisoare pentru furt dar a fost eliberat după un an și două luni. Soare a prins Crăciunul acasă, în 2017, fiind liberat condiționat, nu înainte ca judecătorii să-i atragă atenția asupra ”conduitei viitoare”.  

Acum trebuie să ”facă” și zilele restante din dosarul Andreea Marin

Soare nu a stat însă prea mult pe gânduri și s-a întors la furat. Astfel, la exact două luni după ce fusese eliberat, el s-a întors în arest preventiv pentru furt calificat în forma coautoratului.

Soare poate însă candida la titlul de cel mai ghinionist infractor din România, pentru că după Andreea Marin, el a pus ochii pe casa unui comisar-șef din Poliția Română iar într-o noapte a vrut să ”dea lovitura” împreună cu doi colegi. Fiind recidivist, nu a fost prea greu pentru colegii victimei să-l identifice pe hoț.

Așa a ajuns Soare din nou după gratii, fiind condamnat în octombrie 2018 la 2 ani de închisoare pentru complicitate la furt. El trebuie însă să ispășească și cele 278 de zile pe care le avea ”restanță” pentru spargerea de la vila Andreei Marin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si