Gica Popescu a explicat de ce a fost exclus Anghel Iordanescu din „Generatia de Aur”: „Ar fi trebuit sa fie langa noi si la moartea lui Didi Prodan”

Recent, Gica Popescu a explicat de ce a fost exclus Anghel Iordanescu de la actiunile „Generatiei de Aur”. Antrenorul nu a fost prezent la inmormantarea lui Daniel Prodan.

Matei Vaihan, miercuri 20 iunie 2018 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dupa partida „Generatia de Aur”- „Legendele Barcelonei”, de sambata, de la Cluj-Napoca, Gica Popescu a explicat de ce a fost exclus Anghel Iordanescu de la eveniment, desi acesta a fost antrenorul nationalei in perioada ei de glorie. La meci, pe banca a stat Victor Piturca, si el fost selectioner.

Gica Popescu a explicat de ce a fost exclus Anghel Iordanescu: “Ar fi trebuit sa fie domnul Iodanescu pe banca la meciul de la Cluj"

“Ar fi trebuit să fie domnul Iodănescu pe bancă la meciul de la Cluj, dar de asemenea ar fi trebuit să fie domnul Iordănescu lângă noi şi la moartea lui Didi Prodan”, a declarat Popescu, deranjat ca antrenorul nu a fost prezent la inmormantarea lui Daniel Prodan, fostul fundas al nationalei, care a decedat pe 16 noiembrie 2016, la doar 44 de ani. Prodan era un contestator vehement al lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, cu care Iordanescu a colaborat. 

Gica Popescu a explicat de ce a fost exclus Anghel Iordanescu: “Nu are nimic de-a face cu fotbalul"

Dupa meciul demonstrativ de la Cluj-Napoca, Gica Popescu a explicat de ce a fost exclus Anghel Iordanescu. Acum cateva luni, Popescu a dezvaluit ca e suparat pe Iordanescu, dar nu a spus care e motivul: “Nu are nimic de-a face cu fotbalul, nu este legat de faptul că a mers selecţioner, că s-a alăturat proiectului lui Burleanu. Nu poţi să faci ce a făcut dânsul, m-a dezamăgit enorm. Am înţeles de ce a făcut ce a făcut, dar nu pot dezvălui pentru că l-aş jigni”.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si