Gonca Cilasun, Halise din serialul fenomen “Fiica ambasadorului” “Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise”

Gonca Cilasun, talentata actriță care dă viață personajului Halise Efeoglu, din serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de Kanal D, interpretează foarte credibil un personaj care trezește în rândul fanilor reacții virulente în social media. Nu de puține ori, Gonca a fost apostrofată de persoane care o identificau cu femeia dură din îndrăgita producție.

Author: Diana Bostan joi 13 ianuarie 2022 , 10:58

Gonca Cilasun, actrița care dă viață personajului Halise Efeoglu

Gonca Cilasun, actrița care dă viață personajului Halise Efeoglu

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Halise Efeoglu, personajul interpretat de Gonca Cilasun, este mama dominantă care încearcă să controleze viața fiului său, Sancar, dar și a celorlați, iar actrița recunoaște că are câteva lucruri în comun cu rolul pe care îl interpretează în serialul

"Fiica ambasadorului”.

Gonca Cilasun a vorbit despre personajul său

"Pot spune că sunt aproape la fel de bună la treburile casnice ca și Halise. Și eu îi protejez pe cei dragi, este adevărat că nu cu aceeași înverșunare ca Halise. Sunt convinsă că în adâncul sufletului ei această femeie are un fond bun și mă identific cu această latură sensibilă. Dar acest rol a însemnat foarte mult pentru mine, pentru că mi-ar plăcea să fiu la fel de puternică, rezistență și hotărâtă ca ea. Și pentru mine, ca și pentru acest personaj, este foarte important să înfrunt demn viața și provocările ei",  a adăugat Gonca Cilasun.

Citeste si: Cine este Halise din „Fiica Ambasadorului”

Gonca face parte din ”elita” actorilor din Turcia

Talentată actriță a debutat în actorie în urmă cu zece ani și se mândrește cu numeroase roluri în filme și seriale de televiziune, care i-au adus recunoașterea publicului și a specialiștilor, astăzi ea făcând parte din “elita” actorilor turci.

Citeste si: „Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani”. Mesajul de adio trimis de Cristian Stănilă, înainte de a se sinucide, în Vrancea- kanald.ro

Citeste si: „Nu este ok” Toți au observat asta în ultimele imagini postate de Gina Matache și fostul ginere- wowbiz.ro

Gonca Cilasun are și o explicație pentru succesul pe care serialul fenomen "Fiica ambasadorului" îl are la public. Aceasta este de părere că poveștile de dragoste "sunt adevărul tuturor timpurilor" și că dacă sunt interpretate cu sinceritate și pasiune, publicul va trăi intens aventura protagoniștilor.

Nu ratați serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

Citeste si: Kanal D, lider de piață vineri, cu serialul “Fiica Ambasadorului”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si