Mai mult de 400 de persoane s-au adăpostit într-un centru comercial pentru a se adăposti de furtună. Din păcate, clădirea nu s-a dovedit folositoare, furtuna fiind pre puternică. Cei ce și-au găsit refugiul în mall s-au temut că acoperişul va cădea cu totul peste ei.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat din Satu Mare, cercetat în LIBERTATE după ce a agresat un copil de 11 ani

Grindină istorică pe coasta de Est a Australiei

În mai multe zone de pe coasta de est a Australiei a părut că a venit iarna după ce grindina a acoperit cu un strat alb spaţii verzi şi străzi întregi. Serviciile de urgenţe au înregistrat aproape 300 de apeluri pe durata fenomenului meteo extrem. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Gestul inedit al unui bărbat: și-a zidit în dormitor mama moartă de doi ani

Specialiștii în meteorologie au menționat că grindina avea dimensiunea unui grepfruit, cu diametru de 16 centimetri. Aceasta este cea mai mare grindină care a căzut vreodată pe teritoriul Australiei. 

Citeste si: El este românul care a bătut trei femei pentru o stație Nintendo și o consolă de jocuri. Ce pedeapsă va primi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si