"Meciul din turul I dintre Masa si Halep va fi foarte interesant. Desi toata lumea se asteapta sa castige romanca, Sarapova poate sa o intreaca. Halep ar trebui sa fie speriata de Sarapova, atat timp cat ea (n.r.- rusoaica) are substratul psihologic de partea ei. Nu cred ca Sarapova o sa castige turneul, dar daca trece de Halep atunci va avea un culoar favorabil", a declarat Tapisev, potrivit agentiei TASS.

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni, marti, nu inainte de ora 02.00, pe rusoaica Maria Sarapova, locul 147 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in mansa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceasta partida va deschide sesiunea de seara pe Arthur Ashe Stadium, arena principala de la Flushing Meadows
Jucatoarea rusa a revenit in competitii in aprilie, dupa 15 luni de suspendare pentru ca a folosit o substanta interzisa, meldonium.

Citeste si: Au intretinut relatii intime in gara, in timp ce asteptau trenul. Ceilalti calatorii i-au filmat, iar imaginile au devenit virale

Halep nu a invins-o niciodata pe Sarapova, in sase partide jucate pana acum. Ultima oara, ele s-au intalnit la Turneul Campioanelor din 2015, cand rusoaica a castigat cu 6-4, 6-4. Halep a pierdut si doua finale in fata Mariei Sarapova, la Roland Garros si la Madrid, ambele in 2014.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si