Horoscop 15 februarie 2020. Ziua care schimbă destine

Horoscop 15 februarie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 15 februarie 2020! Ziua care schimbă destine.

Author: A.M.S. sâmbătă 15 februarie 2020 , 11:55

Horoscop 15 februarie 2020
Horoscop 15 februarie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 15 februarie 2020. Berbec

Este o zi cu multe răspunsuri la dilemele personale care te frământă. Porţi discuţii foarte serioase cu oameni cu multă experienţă de viaţă care sunt dornici să-ţi împărtăşească din cunoştinţele lor.

Eşti ca un elev avid de cunoaştere în faţa unor profesori înţelepţi şi stai cu urechile pâlnie la tot ce au aceştia să-ţi transmită.

Le recunoşti valoarea, maturitatea, superioritatea, bagajul de cunoştinţe foarte solid şi stai în preajma lor ca un discipol pe lângă mentorilor săi, convins că tot ce acumulezi va sta la baza succeselor tale viitoare.

Înveţi şi azi, căci eşti la o perpetuă şcoală a vieţii!

Taur

Horoscop 15 februarie 2020. Cu cât păstrezi discuţia pe un ton mai blând şi mai paşnic, cu atât şansele de a aplana orice problemele de cuplu sunt mai mari.

Discută cu jumătatea ta cu multă toleranţă şi diplomaţie, ţine-ţi sub control nervii sau furia, şi adu-ţi aminte că întotdeauna există o soluţie chiar şi la cele mai neplăcute conflicte.

Staţi de vorbă, vă ascultaţi reciproc opiniile şi poziţia, şi vei vedea că orice dispută se poate aplana ca prin farmec.

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Chiar şi vechi neînţelegeri sentimentale pot cunoaşte acum o echilibrare, fiind o zi bună pentru împăcări, reconcilieri sau reluarea unor relaţii ajunse în impas.

Fiecare tabără vrea asta!

Horoscop 15 februarie 2020. Gemeni

Este o zi amuzantă pe care ţi-o dedici unor activităţi de timp liber, distractive, unor hobbyuri care îţi fac plăcere.

Te simţi bine, ai chef de joacă, poate şi datorită anturajului vesel în care nimereşti, nu te gândi la nicio problemă astăzi, pentru că această atitudine optimistă te ajută să vezi că totul are rezolvare, că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic şi o atitudine optimistă ca cea de azi te va ajuta să găseşti de fiecare dată cele

mai bune soluţii.

Zâmbeşte, glumeşte, râde, sari în sus de bucurie, pentru că aceasta e atitudinea ideală pentru a trece peste toate cu succes. Molipseşti şi pe alţii de bună dispoziţie!

Horoscop 15 februarie 2020. Rac

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt.

A te compara cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite.

Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urma urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră.

Citeste si: Zodii care iubesc enorm, dar nu spun niciodată te iubesc

Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Leu

Horoscop 15 februarie 2020. Ceea ce începe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu.

Vei ajunge acolo cândva, fără îndoială, pentru că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, doar că mai sunt încă multe etape ce depind de aspecte care vor apărea abia de acum înainte.

Încearcă să-ţi mai domoleşti pasiunea, graba, dorinţa de a încheia proiectul la care îţi aduci contribuţia, conştient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridică încet.

Horoscop 15 februarie 2020.  Fecioară

Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut.

Citeste si: Horoscop financiar 2020. Zodiile care se îmbogățesc în acest an

Dacă ai fi zorit de la spate de termene limită sau alte condiţii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu e nimic care să te împingă de la spate să te mişti mai iute. Ia-o încet şi nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşita finală.

Poate cineva îţi cere să nu te mai grăbeşti, pentru că – ştii şi tu – graba strică treaba, şi fie că-ţi place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior. Ascultă-l, ştie ce spune!

Horoscop 15 februarie 2020. Balanță

Eşti nevoit să îţi iei rămas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai ataşat şi ţi-e foarte greu să spui adio.

Încă te mai ţii cu dinţii de acel lucru, încă mai tragi de el, cu speranţa că nu vei fi nevoit să-l abandonezi total, dar totuşi e un sacrificiu obligatoriu.

Nu poţi trece mai departe spre scopurile tale înalte cât timp te cramponezi de un nivel care îţi inspiră un anume confort, dar e doar obişnuinţă! Fii pregătit să abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru că el e cel care nu te lasă să te înalţi spre un alt nivel, mult mai bun.

Horoscop 15 februarie 2020
Horoscop 15 februarie 2020

Din teama de schimbare, preferă si te mulţumeşti cu ceea ce ai sau ştii deja, dar unde e spiritul tău de aventurier care acceptă provocarea?

Scorpion

Horoscop 15 februarie 2020. Te macină tot felul de dubii cu privire la sensul în care evoluezi, dar preferi să nu le faci, deocamdată, cunoscute. Mai bine ai spune clar că nu crezi în direcţia spre care te îndrepţi, deoarece intuiţia te trage de mânecă.

Citeste si: Horoscop săptămânal Cassandra 17- 23 februarie 2020. Trei zodii primesc o sumă uriașă de bani

Trezeşte-te şi ai curajul să te opui dacă tot simţi ceva că te trage înapoi, e posibil să nu fie, cu adevărat, calea cea mai bună pentru ceea ce ţi-ai propus şi, dacă nu iei măsuri acum, sub influenţa suspiciunii care te încearcă, vei pierde timp şi energie inutil pentru roade mult sub aşteptări.

Mai bine ia o pauză şi analizează din nou datele problemei, pentru că nu are rost nici să taci, nici să treci peste ele ca şi cum totul ar fi în regulă.

Horoscop 15 februarie 2020
Horoscop 15 februarie 2020

Horoscop 15 februarie 2020. Săgetător

Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu.

Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi.

Citeste si: Șase zodii care vor avea o primăvară de vis

Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

Horoscop 15 februarie 2020. Capricorn

Veştile care vin de la lume te întristează, poate nu pentru că te privesc pe tine personal, ci pentru că pui suflet în problemele altora.

Devii o ureche bună de ascultat, un umăr bun de plâns pentru alţii care trec prin situaţii nefericite, şi vei descoperi cât de mult bine le face prezenţa ta alături de ei.

Îţi sacrifici liniştea proprie doar pentru a fi alături de cel supărat, tocmai pentru că ştii ce mult contează să existe cine alături care să te asculte şi să-ţi ridice moralul. Asta faci tu azi pentru oameni dragi ţie ce îţi vor mulţumi.

Horoscop 15 februarie 2020
Horoscop 15 februarie 2020

Vărsător

Horoscop 15 februarie 2020. Stai de vorbă cu tine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după tine fără rost.

Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care scapă de sărăcie în 2020

Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, ca atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr.

Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Horoscop 15 februarie 2020. Pești

Hodoronc-tronc, planurile pe care ţi le-ai făcut par să fie date peste cap de o intervenţie neprevăzută.

Totul se schimbă peste noapte, ceea ce ieri credeai că e soluţia cea mai bună, azi deja cere o modificare de sens, de aceea trebuie să fii spontan şi să nu te cramponezi de un unic sens, de care ţi-ai legat toate aşteptările.

Uneori pot apărea surprize ca cele de acum, pe nepusă masă, cu efecte mai bune decât toate planurile făcute anterior, deci numai de tine depinde cât de repede schimbi macazul, fără a te lamenta că nu ţi-a ieşit prima variantă. Ai o alternativă!

Sursa: acvaria.com

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce... Cine sunt actorii principali din serialul turcesc”Nehir” difuzat la Kanal D, și în ce seriale au mai jucat
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si