Horoscop 15 februarie 2021. Cum își începe săptămâna fiecare zodie

Consultă horoscopul zilei de mâine, 15 februarie 2021 și află predicțiile astrale, pentru fiecare zodie în parte.

Author: Andreea Bolocan duminică 14 februarie 2021 , 11:45

Ce se intampla cu zodiile luni 15 februarie zodiac horoscop azi
Horoscopul de luni, 15 februarie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte la început de săptămână.

Berbec

Este indicat să pui stop vieții cotidiene extrem de tumultoase și să analizezi și să te gândești doar la realizările tale de până acum. Concluziile obținute astăzi te vor ajuta să abordezi altfel evenimentele în care ești implicat, dar și relațiile cu ceilalți. Bucura-ți sufletul cu o plimbare prin locurile preferate, cu un film bun sau pur și simplu observă-i pe ceilalți cum își desfășoară activitățile și stai relaxat.

Taur

Citeste si: VIDEO- Anul Bivolului de Metal va fi anul schimbărilor, spun specialiștii

Singurătatea este unul dintre lucrurile la care ar trebui sa te gândești din când în când. Chiar dacă ești înconjurat de multa lume, parcă tot singur te simți. Provocarea zilei consta în a te împrieteni mai mult cu tine, a-ți orienta eforturile mai mult spre tine și mai puțin spre alții. Și totuși, cu puțin efort și bunăvoința, tu îți poți fi cea mai grozavă companie.

Gemeni

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii! Iți pot oferi informații deosebite privitoare la parteneriatele în care ești implicat. Cu toate ca te vor necăji unele remarci sau soluțiile oferite pentru a-ți îmbunătăți situația, este bine sa privești partea pozitiva a lucrurilor. Spre seara, rezerva momente de meditație și liniște pentru a desluși ițele zilei.

Zodiac 2021

Rac

Citeste si: VIDEO- China se pregătește pentru Anul Nou cu un spectacol grandios

Prima parte a zilei iți aduce în atenție relațiile cu șefii și poziția ta socială în cadrul unui grup de lucru. Se pare că astăzi, toată lumea are altă treabă decât să-ți ofere ție sprijin și laude. Însă, tu îndeplinește-ti sarcinile conștiincios și lasă-i în pace pe ceilalți. Posibil ca unii să te provoace vizavi de felul în care rezolvi lucrurile la serviciu. Evită astfel de persoane și menține-ți calmul.

Leu

Este posibil ca din cauza banilor să fii nevoit să amâni specifice unei calatorii sau unui program de instruire. Însă, dialogurile cu persoanele aflate în străinătate sau care au călătorit de curând într-o locație deosebită iți poate alina dorul de meleaguri noi. Ziua aceasta este una destinată activităților culturale, alături de cei dragi.

Fecioară

Este timpul pentru nativii din zodia Fecioară să stea și să analizeze totul cap coadă. Vezi ce se află în spatele evenimentelor in care ești implicat. Foarte ușor iți poți da seama despre ceea ce se petrece cu adevărat, atât cu membrii familiei, rudele, cat si cu partenerul de viată. In mod special, aspectele materiale comune atrag atenția prin felul in care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdată stai și observă, doar atât.

Balanță

Astăzi, relațiile cu ceilalți te presează mult, deoarece partenerii doresc o mai mare implicare din partea ta în activitățile și proiectele comune. Ar fi bine să discuți deschis despre toate acestea și să stabilești niște limite clare până unde poți să lucrezi împreuna cu alte persoane. Poate fi dificil să te concentrezi pe subiecte ample, dar cu puțin efort și bunăvoința vei reuși în toate.

Scorpion

Astăzi va fi o zi solicitantă pentru tine și se pare că primești sarcini de lucru complexe astăzi, la serviciu. Mai ales de la colegi-bărbați, dacă iți sunt superioare ierarhic. Ușor se poate ajunge la tensiuni in relațiile de munca, la munca multa, cu responsabilități mari. Pana la urma, totul depinde de tine cum abordezi situațiile ivite. Ai încredere că ai toate șansele sa te descurci excelent.

Săgetător

Astăzi, la capitolul amoros, nativii din zodia Săgetătorului vor avea parte de câteva bătăi de cap. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar, se pare că cei dragi ție au cu totul alte treburi sau te solicită numai pentru doleanțele lor personale. Ar fi bine să te iubești mai mult pe tine, să ai mai multa încredere în tine și astfel vei observa că și ceilalți vor veni spre tine plini de iubire și recunoștință.

Horoscop

Capricorn

Astăzi, gândurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un părinte, o rudă oameni care au lăsat amprente importante asupra vieții tale. Minunat este că sfaturile lor, chiar dacă ți le-au oferit undeva, cândva ți le vei aminti, constatând ca îți sunt de folos și acum, în diverse situații. Totuși, evita să devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvântul de ordine.

Vărsător

Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent la drum! Mentalul este tensionat, fiind-ți dificil să relaționezi cu ceilalți. Ferește-te de discuții importante si de luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Spre seara, relaxează-te cu o lectură amuzanta.

Pești

Energia vitala este fluctuantă, așa încât este bine să-ți dozezi eforturile și mai ales sa fii prudent la felul în care te alimentezi. Gândurile îți sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le ai la locul de munca. Deocamdată, este o perioada in care ești îndemnat in mod subtil să-ți îndrepți atenția spre partea imaterială a vieții cotidiene.

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si