Horoscop 25 martie 2020. Berbec

Nu prea ştii dacă este o zi de succes sau una sub aşteptări, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale monedei aproape simultan.

Un eveniment care ar fi trebuit să te propulseze în fata are şi conotaţii neplăcute, de aceea ar fi bine să nu porneşti la un drum important cu aşteptări imense, ca nu cumva decepţia de la final să fie mai mare.

Profită de şansele excelente care apar, conştient în permanenţă că nimic nu ţi se oferă pe gratis, ci există şi ceva ascuns în umbră. Un succes are, deci, un preţ de plătit, dar dacă-l accepţi, rezultatele vor fi excelente!

Taur

Horoscop 25 martie 2020. Apucă-te de treabă, nu aştepta de la alţii să facă ceea ce poţi face şi singur. Tu deţii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai şi răbdare, şi ambiţie, şi energie, şi motivaţie, deci ajunge doar să pui mâna pe unelte şi să începi să clădeşti.

Nu te sperie cât de lung e drumul până la rezultatele finale, ci eşti conştient că nimic nu de ridică peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de făcut, fără să pretinzi succese imediate.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Vor mai fi momente pe parcurs când te vei opri ca să vezi la ce nivel ai ajuns şi să-ţi mai tragi sufletul, dar e bine să menţii acest chef de muncă viu până la final. Vei fi mulţumit de rezultate!

Horoscop 25 martie 2020. Gemeni

Investeşte tot ce ai mai bun în proiectul care începe acum şi erijează-te fără teamă în poziţia de lider, pentru că tu eşti persoana cea mai potrivită să preia conducerea acestui plan.

Horoscop 25 martie 2020
Horoscop 25 martie 2020

Ceilalţi sunt totuşi o sursă bună de energie, ei te stimulează, te împing de la spate, dar totuşi cel mai bine pregătit eşti tu. Tu le arăţi calea cea mai eficientă de a-ţi canaliza acest bagaj imens de energie, altfel nu ar fi decât un consum inutil, dezorganizat, haotic, ce nu poate genera rezultate pozitive.

Cineva trebuie să traseze calea şi da, tu eşti acela, care, prin exemplu personal, arată ce trebuie făcut, cum trebuie lucrat, încotro merită investită energia.

Horoscop 25 martie 2020. Rac

Te remarci printr-o atitudine severă ce te va ajuta să-ţi atingi mai bine scopurile.

A fi amabil, a asculta părerile din jur cu un dram de supunere nu e în beneficiul tău, ca atare devino militantul agresiv dispus să facă orice pentru victoria pe care ţi-o doreşte.

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii au șanse să devină miliardare în umătorii trei ani

Chiar dacă această atitudine autoritară ţi-ar putea crea neplăceri şi animozităţi în societate, merită să fii aşa până la capăt, ca să arăţi tuturor că eşti stăpân pe situaţie şi ştii ce vrei.

Leu

E foarte stimulativ să vezi ce bine evoluează lucrurile atunci când pui atâta suflet în ceea ce faci.

Horoscop 25 martie 2020. Îţi place activitatea de care te ocupi, dar şi anturajul în care te afli, şi când toate merg excelent, e normal să ajungi la rezultate foarte bune.

Şi viaţa sentimentală cunoaşte astăzi un val ascendent, de parcă relaţia în care eşti implicat ar ajunge mai repede la o etapă superioară ce îţi inspiră deja mai multă încredere în viitor.

Horoscop 25 martie 2020. Fecioară

Ai un mare vis în minte dar parcă nu-l mai poţi păstra doar pentru tine. Începi să-l împărtăşeşti cu alţii şi vei descoperi atâţia oameni care au aceleaşi vise.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Horoscop 25 martie 2020
Horoscop 25 martie 2020

Dacă v-aţi uni forţele, fiecare cu ce ştie mai bine, aţi putea grăbi momentul mult aşteptat al împlinirii visului.

Ascultă părerile celor din jur, schimbaţi opinii, împărtăşiţi fiecare din experienţa proprie, pentru că fiecare are câteva ponturi bune pe care le-ar putea folosi şi alţii.

Citeste si: Zodii care iubesc enorm, dar nu spun niciodată te iubesc

Nu trebuie să păstrezi secretul asupra viselor tale, ci să încerci să ţii cont şi de sfaturile primite.

Balanță

Horoscop 25 martie 2020. Toată oboseala ta a fost în zadar pentru că proiectul pentru care ai muncit atâta eşuează acum.

Nu trebuie să mai insişti să mai salvezi ceva, dacă vezi că nu merge nimic, ci să te detaşezi de toate fără a te crampona de un eşec.

Schimbă imediat macazul spre altceva, recuperând ce se mai poate, ca să nu consideri că ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleaşi rezultate ca cele pe care le-ai sperat iniţial.

Horoscop 25 martie 2020. Scorpion

Timpul este generos cu tine şi îţi oferă exact acel răgaz de care aveai nevoie.

Mai doreai o prelungire, sperai să ţi se ofere o oră în plus sau o zi peste termenele limită, şi iată că minunea se produce.

Numai de tine depinde cum valorifici acest răgaz preţios, pentru că va trebui să îţi administrezi în aşa fel timpul, încât să te încadrezi perfect în ceea ce ai la dispoziţie.

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Te vei concentra în mod optim la ce ai de făcut, fără a pierde vremea.

Săgetător

Horoscop 25 martie 2020. Nu te aventurezi în afaceri fără să chibzuieşti atent înainte, pentru că nu ai vrea să dai iama prin bani la primul impuls şi să regreţi mai apoi că ai fi putut face altceva mai bun cu acele sume aruncate pe fereastră.

Poate ai nevoie de un sfat de la o persoană cu mai multă experienţă, de aceea o discuţie cu un părinte sau cu un prieten care e expert în chestiuni financiare te-ar putea lămuri ce e mai bine pentru banii tăi.

Gândeşte-te la investiţii solide, nu la capricii de moment.

Horoscop 25 martie 2020. Capricorn

Afli un lucru foarte important, dar eşti conştient că nu e în avantajul tău dacă începi să-l spui şi altora.

Mai bine îl ţii secret, doar pentru tine, deoarece alţii abia aşteaptă să se folosească de norocul tău. Uneori, este mult mai bine să taci până când evenimentele au ajuns la un nivel sigur, ca abia după aceea să te lauzi tuturor cu realizările tale.

Citeste si: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Horoscop 25 martie 2020
Horoscop 25 martie 2020

E greu să ţii în tine asemenea veste, dar ai păţit-o şi în trecut să baţi toba şi să pierzi şansa din cauza laudei de sine!

Horoscop 25 martie 2020. Vărsător

Familia este foarte importantă pentru tine şi o incluzi şi pe ea, foarte serios, în marile tale planuri de viitor.

Citeste si: Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată

Unele din dorinţele tale cele mai intense se îndreaptă spre confortul familial – de exemplu să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă – sau poate spre mărirea familiei în curând, pentru că e foarte posibil să devii părinte (din nou, eventual).

Ai speranţe şi ambiţii mari, nu doar pentru propria persoană, ci armonia familiei este acum în centrul atenţiei.

Pești

Horoscop 25 martie 2020. Eşti pe drumul cel bun spre visele tale cele mai frumoase. Simte-te protejat, pentru că te afli sub o aripă ocrotitoare, iar siguranţa e cel mai important aspect.

Lasă fricile, stresul, grijile în urmă, închide uşa după tine şi porneşte spre ceva nou cu optimism.

Eşti pe teren stabil, solid, consistent, nici urmă de fragilitate în tot ce te aşteaptă, ca atare şi atitudinea ta trebuie să fie fermă, convins că totul se va aranja exact aşa cum vrei.

Citește horoscopul complet pe  acvaria.com

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si