Horoscop 28 martie 2020. Lasă orice atitudine pesimistă deoparte!

Horoscop 28 martie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 28 martie 2020! Începe să construieşti ceea ce vrei să obţii

A.M.S., vineri 27 martie 2020 , 14:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 28 martie 2020. Berbec

Uneori, soluţiile cele mai bune nu vin chiar în forma pe care o doreai, dar asta nu înseamnă că trebuie să le respingi. Păstrează-le acolo, la îndemână, pentru că va veni o zi când îţi vei da seama că se potrivesc de minune problemei în care te afli.

E posibil ca cel mai bun lucru pentru tine să arate exact invers decât ai sperat, dar uneori şabloanele aşteptărilor noastre nu coincid cu ceea ce ne oferă realmente viaţa.

Te poţi adapta din mers şi să accepţi şi alte variante, chiar dacă nu eşti foarte încântat de ele.

Taur

Horoscop 28 martie 2020. Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să-ţi spună. Nu din anturajul tău cel mai apropiat apar azi cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai îndepărtate.

Mesajele care ajung azi la urechile tale prin internet, prin telefon, de la televizor sau citind vreo carte legată de culturi de prin alte zone ale lumii, dar toate au acest rol: de a-ţi deschide ţie mintea.

E ca o revelaţie pentru că de acolo soseşte vestea salvatoare pentru problema care te frământă şi eşti mulţumit că ai fost pe fază exact atunci când informaţia venea către tine.

Horoscop 28 martie 2020

Horoscop 28 martie 2020. Gemeni

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi la un anumit ţel la care vrei să ajungi, ci să începi să şi faci ceva concret în direcţia aceasta. Deţii toate mijloacele concrete pentru a-ţi vedea planurile materializate, dar pentru aceasta, trebuie să crezi şi tu cu tărie că poţi.

Lasă orice atitudine pesimistă deoparte, nu te mai teme să încerci, ci pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce vrei să obţii.

Citeste si: Horoscop 2020. 5 zodii care iubesc prea mult și suferă din dragoste

Nu face nimeni minuni în locul tău, ci tu eşti singurul proiectant, constructor şi beneficiar al acestui edificiu pe care îl ridici pas cu pas.

Horoscop 28 martie 2020. Rac

Veştile bune din familie au un efect tonic asupra ta: îţi dau chef de viaţă, de distracţie, energie din belşug pentru orice activitate dinamică.

Horoscop 28 martie 2020. Faci planuri frumoase alături de cei dragi, convins că şi ei vor participa trup şi suflet la ceea ce le propui.

E o bucurie să fii în compania copiilor sau a membrilor tineri din familie care te înconjoară cu entuziasm şi care aşteaptă de la tine idei şi proiecte îndrăzneţe.
Lumea ştie că tu ai întotdeauna cele mai interesante planuri în minte şi acum stau cu ochii la tine să vadă ce mai creezi nou!

Leu

Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos.

Nu te băga aşadar în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu eşti pregătit să faci faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Horoscop 28 martie 2020. Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet.

Horoscop 28 martie 2020. Fecioară

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă.

Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv.

Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Horoscop 28 martie 2020. Balanță

Nu te simţi tocmai bine şi, colac peste pupăză, şi cei din jurul tău te influenţează negativ cu tot felul de motive de suspiciune şi de teamă.

Horoscop 28 martie 2020

Dacă ai putea scăpa de anturajul nefast în care nimereşti, sunt şanse să salvezi multe planuri care bat pasul pe loc doar din cauza celor din jur care nu au nici un rol pozitiv.

Ei te trag înapoi, te fac să priveşti lucrurile în cea mai pesimistă notă, ca atare reuşitele acestei zile depind enorm de influenţele din afară. Printre oameni trişti, obosiţi şi negativişti, e greu de crezut că se poate naşte ceva pozitiv.

Scorpion

Horoscop 28 martie 2020. Ai noroc să atragi alături de tine mai multe persoane de toată încrederea care participă la proiectele propuse de tine.

Te poţi baza întru totul pe sprijinul lor, pe contribuţia lor concretă, poate chiar şi pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine.

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii au șanse să devină miliardare în umătorii trei ani

Eşti mulţumit să vezi că ai convins atâta lume să ţi se alăture la punerea în practică a unui ţel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Aşa prinde contur din ce în ce mai bine!

Horoscop 28 martie 2020. Săgetător

Datorită anturajului foarte tonic în care te afli, şi ziua ta va fi una de mare succes. Te molipseşti de bună dispoziţie de la cei din jurul tău şi ai o colaborare foarte bună cu toată lumea.

Parcă aţi forma o mare familie deoarece fiecare participă trup şi suflet la evenimentele celorlalţi. Poate se iveşte şi o ocazie excelentă de celebrat, pentru că v-aţi adus cu toţii contribuţia la o mare reuşită care acum merită pusă mai mult în valoare.

Nu se poate vorbi de o competiţie, de o luptă pentru supremaţie aici, de parcă fiecare e câştigător în felul său.

Horoscop 28 martie 2020. Capricorn

Mai prudent şi poate şi mai temător din fire, priveşti cu nesiguranţă spre zilele care vin, de parcă ai presimţi că urmează evenimente pe care nu ştii cum le vei gestiona.

Horoscop 28 martie 2020

Lasă orice frică deoparte şi porneşte cu capul sus, cu planuri măreţe, cu mai multă încredere în capacitatea ta de a face faţă provocărilor.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Ştii cum se spune: de ce ţi-e frică nu scapi, ca atare nu trebuie să spui că nu poţi, că nu ştii, că nu meriţi. Ba da, toate sunt posibile dacă îl iei pe da în braţe şi crezi cu tărie în calităţile tale de a reuşi orice ţi-ai propune!

Vărsător

Horoscop 28 martie 2020. Nimeni nu te întrece în discuţii şi te implici cu aplomb în conversaţii. Oamenii cu care ai ocazia de a vorbi azi te vor privi cu multă simpatie şi cu interes total pentru ceea ce ai de spus, pentru că tu chiar excelezi când vine vorba de discuţii.

Spune ce ai de spus, pentru că multe din informaţiile pe care le transmiţi – chiar dacă nu e momentul celor mai profunde conversaţii – vor fi utile altora.

Că e o idee strălucită transmisă la momentul cel mai potrivit sau o veste bună pe care abia acum o transmiţi lumii, vezi reacţii deosebite le cei care te ascultă.

Horoscop 28 martie 2020. Pești

Resimţi un fel de trac imens, de parcă presimţi că se apropie ceva special pentru tine, tocmai de aceea nici nu ştii să explici ce ai, ce ţi se întâmplă.

E un sentiment ciudat, nou pentru tine, dar nu e altceva decât mesajul divin care vine spre tine valuri-valuri prin tot ce vezi în jurul tău.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 29 martie - 4 aprilie 2020. Malefica Lilith face ravagii, o săptămână mai mult decât delicată pe toate planurile

Semnalele, mai clare sau mai subtile, au ceva de transmis, deci încearcă să pătrunzi în simbolistica pe care o observi la tot pasul.

Azi vei întreba mai des: oare ce vrea să însemne asta? Gândeşte-te, vei găsi singur răspunsurile!

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si