Horoscop ianuarie 2022. Vă oferim câteva descrieri generale pentru prima luna a noului an. În inauarie 2022, majoritatea nativilor zodiacului au tendința să își facă noi planuri. Unele zodii vor avea parte de schimbări atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Însă, unii nativi încă se preocupă de unele probleme nerezolvate din trecut. 

Horoscop ianuarie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru luna ianuarie 2022, pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Pentru berbeci, noul an necesită prudență încă din primele săptămâni și de aceea ar trebui să vă ocupați mai mult de activitățile obișnuite, cu acțiuni de rutină și muncă de analiză. Oricât de nerăbdători ați fi să porniți la îndeplinirea noilor  dorințe, vă sfătuiesc să amânați măcar până în a treia săptămână de ianuarie.

În plan afectiv, ianuarie este o lună a schimbărilor în ceea ce privește viața personală, dar atenție căci nu pe toate veți reuși să le transpuneți în practică. Abia după ce veți analiza modul în care acestea afectează calitatea vieții, reputația și cariera, puteți decide să schimbați ceva. Oricum,v ă recomand să nu amestecați serviciul cu chestiunile personale sau viața intimă! O legătură bazată pe interese egoiste sau de afaceri nu va avea perspective și nici nu va rămâne fără urmări. Reputația va avea de suferit.

Taur

Și nativii taur își doresc să facă unele schimbări pe care le-au tot amânat, dar mai ar trebui ca totul să fie tratat cu prudență și răbdare, indiferent că vreți să cultivați un hobby, să mergeți

la un alt loc de muncă, să plecați în vacanță sau orice altceva. Ar fi mai bine ca săptămânile astea să vă abțineți de la a vă lua angajamente ori asuma responsabilități. Ocupați-vă mai urănd de atenuarea conflictelor, de ajustări de planuri sau de rezolvat eventualele pierderi financiare care se pot ivi. Situația financiară va rămâne oarecum stabilă. Nu ar trebui să vă așteptați la încasări bruște, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate.
Dualitatea imprevizibilă a relațiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a lunii, veți deveni mai populari și mai încrezători în sine, veți iniția voi înșivă procese de comunicare. Acesta ar fi momentul perfect pentru orice inițiativă colectivă și pentru crearea unor relații puternice pe termen lung.

La final de lună, aveți parte de multă mișcare, drumuri, comunicare, iar acest lucru va fi facilitat accesul spre o nouă viziune asupra vieții.

Gemeni

Unii nativi gemeni nu sunt chiar în apele lor, poate că după un an așa dificil se simt obosiți și irascibili. Voi care de obicei sunteți așa de vorbăreți, va fi de preferat de data asta să stați departe și de prieteni și de rude, căci tăcerea e de aur. Ianuarie nu este foarte potrivită pentru a rezolva tensiunile din relație. Probabilitatea unor conflicte cu cei dragi este mare, iar motivul va fi cicăleala ta, adesea nefondată.

Perioada de la 6 -21 va fi cea mai grea, plină de provocări din partea altora și de propriile ezitări. Renunțați la acțiunile impulsive și la orice aventură, căci doar așa vei putea traversa tensiunile astrale cu pierderi minime, câștigând în cele din urmă noi oportunități. Medical, pe lângă oboseală, sunteți vulnerabili la răceli și infecții și-ar trebui să încercați să le preveniți. Financiar, vor fi evidențiate problemele finanțelor și bunurilor comune, iar eventualele confruntări acolo nu vă aduc beneficii. 

Rac

Ianuarie poate fi o lună care ar putea duce la situații conflictuale care nu se vor referi doar la muncă. Se pot ivi erori la completarea documentelor, ceea ce va cauza dificultăți cu organele de control sau cu persoanele în vârstă. Perioada nu este foarte bună pentru încheierea unor afaceri mari legate de proiecte pe termen lung, pentru că litigiile juridice sunt foarte probabile. Totul va necesita mult efort, este posibil să întâmpinați o opoziție serioasă, așa că cel mai bine este să fiți prudent și să fiți mai atenți în comunicarea cu colegii mai ales în primele 2 săptămâni! Un cuvânt neglijent poate să nu fie bine interpretat și să servească drept începutul confruntării și al războaielor de culise, potrivit horoscopului lunar pentru ianuarie 2022.

În plan financiar., sunt așteptate cheltuieli neprevăzute în cursul lunii. Este posibil să fiți nevoiți să închideți împrumuturi, rate sau să plătiți datorii vechi. Apogeul situațiilor controversate și problemelor financiare grave va cădea în a doua jumătate a lunii. 

Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Cum influențează zodiile

Leu

Luna ianuarie a anului 2022, vine pentru lei, cu energii bune pentru a finaliza proiecte începute deja. Ele nu trebuie să fie legate neapărat de profesie și carieră, ci poate chiar de familie și locuință, nu de alta dar casele pot fi afectate de probleme cotidiene minore ce trebuie rezolvate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În ciuda multor obstacole și întârzieri în domeniul carierei și al afacerilor, prognoza lunii nu este rea, iar situațiile dificile se vor încheia în favoarea voastră. În al treilea decan, puteți conta pe un sprijin puternic din partea partenerilor, colegilor, șefilor și subordonaților. Într-un fel sau altul, nu ar trebui să vă grăbiți să implementați planuri globale deoarece stresul și oboseala acumulate pot împinge la decizii pripite. Viața personală va ridica multe întrebări, v-ați putea confrunta cu probleme cu rudele apropiate și îndepărtate.

Fecioară

Este o perioadă extrem de bună pentru a lucra cu voi înșivă, adică să vă implicați în activități de dezvoltare personală. Este încurajat orice tip de dezvoltare, de la creștere profesională, până la practica fizică sau spirituală. Poziția astrelor favorizează și activitățile de tip hobby. Un nou hobby poate fi atât interesant, cât și profitabil. Grijă doar la Venus retrogradă, căci nu este recomandat să începeți afaceri mari!

Pe parcursul lunii ianuarie, succesele cheie vor fi legate de parteneri și de oameni cu idei similare. Promovarea unor oameni de încredere vă va permite să urcați pe scara socială și să deveniți mai bogați și mai influenți. În ciuda multor noi responsabilități care vor cădea asupra umerilor voștri, veți putea cuceri înălțimile profesionale dorite undeva spre finalul lunii. Afectiv, energiile vor direcționa spre schimbarea imaginii și a tacticilor comportamentale, la pachet cu transformările interne.

Balanță

S-ar putea ca în primele două săptămâni din ianuarie să vă simțiti foarte obosițil din cauza unei deficiențe acute de energie. Cu toate acestea, datorită imaginației înnăscute și capacității de a gândi în afara cutiei, veți putea transforma momentele proaste într-un segment creativ și interesant al vieții. Sunt foarte probabile conflicte, ciocniri de interese și dezacorduri, dar veți avea capacitatea să le aplanați.

În sectorul afectiv, la începutul anului veți avea parte de liniște și veți petrece mai mult timp cu rudele. Pentru cuplu, aceasta este o oportunitate excelentă de a consolida relațiile nu numai cu un partener, ci și cu toți cei dragi. Va fi momentul potrivit pentru a elimina neînțelegerea acumulată. Dacă vă aflați într-o relația care este la început, ianuarie ar putea să o pună la încercare. Reacțiile pe bază de emoții vor genera solicitări excesive față de partener. Înainte de a face o revendicare, ar trebui să vă gândiți cât de justificată este sau vine din dorința de a domina.

Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022. An cu super- noroc pentru cinci zodii. Vin veşti grozave

Scorpion

În luna ianuarie, intuiția foarte dezvoltată vă va îndrepta către alegerea potrivită pentru conversții sau pentru orice alte activități legate de comunicarea cu ceilalți. Ar trebui să vă concentrați pe finalizarea proiectelor deja începute și să nu vă ocupați de următoarele noi. În caz contrar, distragerea atenției și direcționarea pe multe planuri va duce la risipirea energiilor iar rezultatele nu vor avea nicio direcție. În plus, în prima jumătate a lunii ianuarie, nu ar trebui să fiți sinceri cu privire la propriile intenții și idei și nici să intrați în dispute sau confruntare. Există riscul de a stârni invidii ,răutăți și să vă faceți dușmani de temut.

Ultimele zece zile vor constitui timpul pentru acțiuni active și pași îndrăzneți. Acesta este un moment favorabil pentru achiziții, investiții, eforturi colective, găsirea de noi angajați sau parteneri, construirea de planuri și relații pe termen lung, căsătorie sau demararea unor proiecte creative. În plan afectiv, energia planetelor indică tensiuni a căror cheie de rezolvare va consta în lecțiile însușite din trecut precum și de planurile principale pentru viitorul apropiat, ne precizează horoscopul pentru ianuarie 2022.

Săgetător

Pentru nativii săgetător, ianuarie este o lună favorabilă din mai multe puncte de vedere, mai ales pentru proiectele nefinalizate sau amânate pe termen lung. Recomandat ar fi să nu vă asumați altele proiecte noi, deoarece există o mare probabilitate de a rata ceva important. A vă focusa pe proiectele neterminate poate aduce profituri. Dar în ceea ce privește cheltuielile, ar fi mai bine să nu aruncați bani pe achiziții fără conținut și inutile. Banii acum necesită o atitudine atentă față de ei înșiși. Ar trebui să începeți o planificare detaliată pentru viitorul apropiat, nu ezitați să încercați diferite opțiuni și propuneri care vor veni de la cunoștințe, prieteni, rude.

La mijlocul lunii se pot ivi dificultăți în a comunica cu generația mai în vârstă sau cu oamenii aflați în poziții de putere. Ideile voastre nu vor găsi întotdeauna un răspuns și sprijin din partea lor. În ultimul decan din lună, veți putea să vă distrați, să socializați, să petreceți timpul liber în compania unor oameni drăguți. În această perioadă sferele carierei, afacerilor și finanțelor se vor combina organic cu dragostea de plăcere și aventură romantică.

Capricorn

Pentru capricorni, luna ianuarie nu este potrivită pentru achiziții mari, mai mult de atât, fondurile trebuie tratate cu mai multă atenție. Cel mai probabil, orice achiziție care nu are valoare practică nu va aduce satisfacție. Acest lucru se aplică atât bunurilor de lux, cât și tehnologiei. În schimb, luna e bună pentru a cheltui banii în călătorii de calitate, pentru dezvoltarea de legături sociale.

Ianuarie este momentul perfect pentru a vă opri și a reflecta asupra planurilor, priorităților și obiectivelor pe termen lung, este moment bun pentru introspecție, reflecție asupra realizărilor și greșelilor trecute și gândire de noi strategii. Luna favorizează reînnoirea spirituală și externă, tot felul de experimente, creativitatea, realizarea talentelor și abilităților ascunse ale personalității. Venus și Mercur retrograde vor crea din când în când un sentiment de incertitudine și de haos. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

Horoscop ianuarie 2022. Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii ianuarie 2022. Când este Lună Plină si Luna Nouă

Vărsător

S-ar putea să nu fie o lună potrivită pentru a face mari sacrificii, nu trebuie să încercați să mutați munții din loc, pentru că nu o să reușiți. Va fi mai eficient să vă concentrați asupra unui obiectiv specific și să lucrați la el cu pași mici dar siguri. Oamenii din jurul vostru vă pot pune încrederea la îndoială și nu toți cei care își spun prieteni sunt așa. Ar trebui să fiți mai atenți și cu colegii!

Totodată, cuvintele pot fi interpretate greșit, lucru care va da naștere la situații conflictuale în echipă. Mai bine să stați pe margine, pentru că altfel, o să vă treziți implicați în intrigi de culise.

De asemenea, pe fondul unei lipse de energie și forță, va fi necesar să reveniți din când în când la problemele neterminate în trecut. Ele ar putea fi inclusiv de natură medicală în primele 20 de zile ale lunii.

Pești

În această lună, este benefic să ieșiți la rampă în public, să fiți dinamici, să acceptați să cunoașteți oameni noi și să-i țineți aproape pe prietenii vechi pentru că o să aveți nevoie de ajutorul lor la implementarea proiectelor complexe sau de sponsori pentru a vă atinge obiectivele dorite. Va fi foarte important să deveniți o parte de neînlocuit a diferitelor tipuri de comunități sau colective. Atenție însă că există tendința de a vă ocupa integral de problemele altora, neglijându-le pe ale voastre și ale familiei. Pe lângă faptul că oamenii vor profita de empatia și generozitatea voastră, cei dragi se vor simți neglijați.

S-ar putea ca în a doua decadă a lunii să vină cu stări de anxietate, conflicte și tot felul de neînțelegeri asociate cu situații vechi! Din fericire, totul e trecător, iar la sfârșitul lunii furtuna de contradicții și probleme se va potoli, potrivit horoscopului complet pentru luna ianuarie 2022.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si