Horoscop saptămânal  pentru perioada 11-17 aprilie 2022. Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, sănătate, carieră sau în sectorul banilor!  

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul  săptămânal perioada 11-17 aprilie 2022   pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Ești hotărât să-ți demarezi propria afacere.

Poate că reciclezi haine de epocă sau vânzări cu amănuntul într-o nișă care ți se pare fascinantă.

Citeste si: Horoscop 9 aprilie 2022. Surprize mari pentru trei zodii. Un vis devine realitate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Indiferent ce vrei să faci, acum este momentul potrivit să avansezi. În schimb, cei tineri se află la răscruce de drumuri cu privire la cariera ta iar tehnologia ocupă un loc important în această alegere. Poate vrei să studiezi mai mult. Nu trebuie să acționezi dar este nevoie d e o decizie altfel peste o lună te vei afla în același punct. 

Taur

Începi săptămâna cu o relație profesională serioasă care să te ajute să-ți dezvolți relații de muncă solide, mai ales că Venus se pregătește să părăseasc Vărsătorul și sectorul carierei.

Dacă vrei să obții ceva sau să ajungi la un statut social vezi pe vine cunoști.

Gemeni

Gemenii își schimb de urgență planurile, fiindcă la început de săptămână intervine ceva spontan. Astrologii spun că își extind o afacere sau un proiect și vor fi mândri pentru succesele obținute. Se abțin de la achiziții mari, deoarece știu că vor avea nevoie de bani în viitorul apropiat.

De asemenea, sunt extrem de atenți cu concurenții și rivalii care apar la final de săptămână. 

În această săptămână, gemenii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Rac

Relațiile încep să se schimbe în această săptămână. Indiferent dacă vă mutați împreună, sunteți căsătoriți sau vă puneți banii în comun, nu uitați să stabiliți niște limite pentru a menține relația sănătoasă. Acțiunile mici în viața ta profesională pot duce la rezultate mari.

Leu

Leii sunt extrem de creative în această săptămână și simt nevoia de a se manifesta. Acest nativ se poate trezi cu mai multe propuneri avantajoase la locul de muncă și s-ar putea să obțină mai mulți bani. La finalul săptămânii, leii întâlnesc oamenii noi și descoperă o altă lume, care este complet diferită de a lor. O să-și dea seama că mai are de lucru pentru a atinge perfecțiunea. 

Leii trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli. 

Fecioară

A avea pe cineva care să te tragă la răspundere te va ajuta să fii mai productiv.

Indiferent dacă ai un prieten cu care să mergi la sala de sport sau dacă ești dependend de telefon și încerci să scapi de această dependență, cere unui prieten să te ajute. Apoi mobilizează-te să faci unele schimbări în viața ta.

Balanță

Astrele spun că pentru balanță vine o săptămână complicată, mai ales din punct de vedere emoțional, pentru că apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență. 

Scorpion

Elimini acțiunile inutile și poți scăpa de redundanțe care dau rezultate mici așa că este timpul să-ți eficientizezi acțiunile. Poate te întrebi cât timp vrei să stai în casa ta actuală. Poate că faci bagajele și  te pregătești pentru o mutare. Roțile se învârtesc și urmează ceva nou. Acest lucru ar putea însemna unele schimbări majore în casa  ta.

Săgetător

Dacă trebuie să ai o conversație serioasă, fă-o marți. E o zi grozavă pentru a stabili anumite limite în relațiile tale personale și profesionale, în timp ce stabilești ce este de făcut într-un mod care să nu rănească sentimentele nimănui. Dacă toată această seriozitate este conformă cu ceea ce-ți dorești, poți petrece restul săptămânii relaxându-te.

Capricorn

Capricornii își îndeplinesc visele în această perioadă și sunt gata să privească lucrurile mai simplu. Viața lor sentimentală are parte de multă energie rebelă și neobișnuită. Capricornii își ascultă inima și fac doar lucrurile care îi aduc plăcere și îi încarcă pozitiv emoțional. La finalul săptămânii, acest nativ este gata să facă un pas important legat de viața lor personală. 

Vărsător

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Ies la iveală informații importante. Ai putea primi un mesaj din Univers. Poate fi plin cu simboluri și mesaje pe care trebuie să le descifrezi. Ai putea lua o decizie importantă cu privire la o relație. Poate este timpul să treci această relație la următorul nivel, ceea ce înseamnă un parteneriat, venituri în comun sau realizarea unei achiziții majore împreună. Pe măsură ce vă responsabilitatea unul pentru celălalt, deveniți mai intimi și aveți o înțelegere mai profundă.

Pești

Peștii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Conjuncția planetelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si