Horoscop. Zodii care nu se suportă Când se intersectează, ies scântei!

Horoscop. Fiecare zodie vine cu un pachet de trasături de personalitate. Din păcate, aceste trăsături pot să împiedice întelegerea și comunicarea dintre zodii. Viața ar fi tare plictisitoare dacă toate zodiile s-ar întelege și iubi.

R.B., sâmbătă 02 mai 2020 , 15:46

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Horoscop. Zodia Berbec nu suportă zodia Fecioară. Berbecul este îndrăzneț, loial, protector, dar îi lipsește empatia și e ușor agresiv. Nu se întelegere cu Fecioara pentru că e la fel de ambițioasă ca el, dar și prea perfecționistă și tăcută.

  Citeste si: Horoscop. Trei zodii care provoacă dezastre în urma lor

  Berbecul și Fecioara sunt două capete tari și nu se suportă pentru ca niciunul nu poate renunța, nu poate da înapoi.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop. Care sunt cele mai mincinoase zodii

  Horoscop. Zodia Taur nu se înțelege cu zodia Taur.  De ce? Taurii au un ușor complex de superioritate și nu suportă să i se spună ca nu au dreptate. Ei nu urmează turma, ei o formează. Nu pot exista doi conducători într-o turmă, nu?

  Citeste si: Horoscop. Trei zodii cu lipici la bani în luna mai

  Horoscop

  Horoscop. Zodia Gemeni nu suportă zodia Vărsător.  Gemenii sunt prietenoși, amabili, dar nu se gândesc la repercusiunile acțiunilor lor, iar Vărsătorii nu sunt empatici, detașați și nu se implică, lucruri care îi scot din sărite pe Gemeni.

  Citeste si: Cum arăta Neti Sandu acum 23 de ani? Sigur nu o să o recunoști FOTO


  Abonează-te pe

  Partenerii nostri
  kanald.ro
  Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși... Sindy l-a pus la punct pe Albert după ce au pierdut jocul de imunitate: „De când ieși favorit...” Nu s-a mai putut abține și i-a spus totul în față!
  spotmedia.ro
  Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
  spotmedia.ro
  USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
  b1.ro
  Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
  infoactual.ro
  CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
  infoactual.ro
  Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si