Horoscopul săptămânii 7-13 noiembrie 2022.  Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă și vezi ce te așteaptă în dragoste, carieră sau în sectorul banilor!   

Berbec

Berbecii vor avea o săptămână plină de reușite. Vor avea succes pe toate planurile, în special în cel profesional. Se anunță o ofertă nouă de job!

Taur

Taurii se simt destul de obosiți în această săptămână.

Stresul își spune cuvântul.

Citeste si: Lună în Taur în harta natală. Ce semnifică acest aspect astrologic în astrograma ta

Încercați să faceți doar lucrurile prioritare și să vă relaxați mai mult.

Gemeni

Gemenii vor începe un nou job. Acest lucru le va aduce multă satisfacție personală. După o perioadă în care au fost stresați de această situație, Universul le trimite un nou început.

Rac

Îți faci ordine în viață. Intuiția ta va fi foarte dezvoltată în această perioadă. Ești energic și vrei să faci curățenie în casă ori chiar să începi un proiect la care te gândești de ceva timp.

Leu

După un început de săptămână mai complicat, lucrurile se vor îmbunătăți. Vei avea parte de o comunicare greșită cu o anumită persoană.

Încearcă să ai răbdare și totul se va rezolva cumva. S-ar putea să ai niște activități interesante însă cu un grup de prieteni. 

Fecioară

Săptămâna începe cu multă relaxare și devine destul de dificlă pe final. Ai grijă la cumpărături pentru că lucrurile vor arăta mai bine decât sunt în realitate. Asta te  poate face să cheltui prea mult. La locul de muncă abordezi un proiect mare care te incită și ești gata să ți-l asumi. 

Balanță

Balanțele se simt mai optimiste ca niciodată. Au parte de noi provocări, dar vor reuși să le ducă la bun sfârșit pe toate! În plan amoros, o persoană va apărea în viața lor și vor fi mai fericiți ca niciodată.

Scorpion

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Scorpionii au parte de noi evenimente care le vor schimba viața în bine. În ultima perioadă s-au simțit destul de dezorientați, însă această săptămână le aduce multă claritate în toate planurile.

Săgetător

Săgetătorii vor merge într-o vacanță spontană. Stresul își spune cuvântul, oboseala își face simțită prezența. Încercați să vă bucurați din plin de liniște și să vă relaxați cât mai mult.

Capricorn

Capricornii decid să se apuce de sport. După o perioadă în care au fost sedentari, săptămâna aceasta îi determină să își îmbunătățească mai mult sănătatea.

Vărsător

S-ar putea să descoperi ceva de care erai interesat de mult timp. Este o zi dificilă pentru a face planuri de călătorie. Totul pare complicat, iar prețurile se schimbă sub ochii tăi.

Ceea ce părea o oportunitate, pare acum un drum închis. S-ar putea să fii cam nervos. Poate că ai trăit o viață obișnuită, în siguranță. 

Pești

Intră în jocul iubirii și vei avea doar de câștigat! Trebuie doar să fii gata să faci ajustări pentru programul celeilalte persoane. Dezamăgirea devine încântare atunci când dintr-o dată drumurile se deschid. Ai multă energie în această săptămână, profită de ea!

Citeste si: Horoscop 7 noiembrie 2022. Un început de săptămână dezastru pentru aceste zodii

 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si