Luna Plină în Taur influențe zodii. Luna Plină din zodia Taurului va oferi fiecărui nativ ceea ce îi trebuie. Unii își vor găsi echilibrul, se vor simți împliniți cu ceea ce au, alții vor putea să ia deciziile pe care și le doresc, să facă schimbări obligatorii, să își vindece sufletul și inima și să își afle adevăratele rădăcini.

Lună Plină în Taur influențe zodii

Lună plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Pe 8 noiembrie 2022 avem Lună Plină în Taur

Luna Plină în Taur va aduce zodiilor o perioadă agitată. Viața personală se va schimba, apar mai multe ocazii de distracție și aventuri. Este o perioadă perfectă de a petrece timp cu propria persoană și de a analiza mai bine situațiile. 

Citeste si: Zodia care se îmbogăţeste în 2023

Pot apărea mai multe griji referitoare la familie, la spațiul în care nativii locuiesc sau la sănătate. Nu este cazul să lăsăm loc panicii să își facă apariția. Dacă ne concentrăm pe situațiile din viețile noastre, lucrurile nu vor fi afectate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Dorințele ascunse, posesivitatea și gelozia ar putea să apară, iar unii nativi vor fi tentați să acționeze sub semnul impulsivității.

Cum sunt influențate zodiile de acest aspect astrologic  

Iată cum vor fi influențate zodiile de Luna Plină în zodia Taurului din 8 noiembrie 2022!

Berbec

Berbecii vor avea parte de clipe dramatice. Ar trebui să aibă mai multă grijă de propria persoană, dar și de cei apropiați și să le fie alături în momentele dificile.

Le este recomandat să petreacă timp în compania persoanele care le aduc zâmbetul pe buze. Încearcă să îți transformi dorințele în realitate.

Taur

Taurii au parte de stres, anxietate și devin mai vulnerabili/ vulnerabile. Orice lucru mic care nu este pe placul lor îi supără. Ar trebui să trateze lucrurile cu mai multă calmitate și să încerce să îndrepte situațiile în care și-au vărsat nervii pe cei din jurul lor. Iubirea este de partea lor!

Citeste si: Horoscopul sănătății- noiembrie 2022. Cine va avea probleme destul de mari

Lună Plină în Taur influențe zodii

Lună plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Gemeni

Gemenii au parte de transformări pe plan sentimental. Astrele îi pot îndruma pe drumul cel mai bun. Au toate șansele să întâlnească pe cineva alături de care vor trăi o frumoasă poveste de dragoste. Cei care sunt deja într-o relație pot avea parte de discuții aprinse care ar putea duce la despărțire fără să se aștepte.

Rac

Indiferent de nivelul la care se află relația ta, îți dai seama că persoana care îți este în aceste clipe alături nu îți poate îndeplini toate cerințele. Vei deveni mai egoist/ egoistă, iar oamenii vor veni la tine pentru a le oferi un sfat și susținerea de care au nevoie. Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de tine!

Leu

Leii devin mai atrăgători și vor face tot ceea ce le stă în putere pentru a evidenția aceste calități pe care le au. Astrele îi sfătuiesc să aibă mai multă grijă de corpul și de sufletul lor. Indiferent dacă ești într-o relație sau ai cunoscut pe cineva recent, trebuie să fii ai sigur/ sigură pe ceea ce îți dorești.

Fecioară

Fecioarele simt nevoia de a petrece mai mult timp singuri/ singure. Astrele le sfătuiesc să pună în practică ceea ce îi face fericiți pentru că dacă nu vor face acest lucru pot cădea într-o stare de anxietate. Ai grijă ca programul tău să nu fie unul prea încărcat, ai nevoie de echilibru în această perioadă și unele zile vor fi haotice la locul de muncă pentru Fecioare!

Balanță

Balanțele se simt dezamăgite pe plan amoros. Au intenția de a-și ascunde sentimentele, ceea ce le aduce o stare de anxietate. Nu ar fi rău să se relaxeze mai mult pentru a reveni la starea pe care au pierdut-o. Trebuie să fie atenți/ atente pentru că ar putea apărea momente de stres!

Scorpion

Scorpionii se bucură de petreceri, vor să fie în centrul atenției, iar cei din jurul lor sunt cu ochii pe ei. Vei avea parte de momente tensionate, iar nervii nu îți vor da pace. Ai putea simți starea de oboseală, dar astrele vor fi acolo pentru a te readuce pe drumul cel bun!

Citeste si: Lună în Taur în harta natală. Ce semnifică acest aspect astrologic în astrograma ta

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Lună Plină în Taur influențe zodii

Lună plină în Taur pe 8 noiembrie 2022. Cum sunt influențate zodiile de acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să acorde mai mult timp pentru odihnă și pentru relaxare. Evită situațiile dramatice și fii sincer/ sinceră cu cei din jurul tău. Chiar dacă programul este unul încărcat, pune la punct fiecare detaliu astfel încât să poți ajunge să onorezi cu prezența la fiecare eveniment. După toată această perioadă aglomerat, vei fi invitat/ invitată la mai multe petreceri!

Capricorn

Capricornii devin mai precauți/ precaute. Nu au reușit să fie pe aceeași lungime de undă cu cei din jur și li se pare că poartă conversații fără niciun rost cu prietenii. Astrele îi sfătuiesc să pună mai mult accent pe sănătate și pe propria persoană, pe iubirea față de ei! Dacă nu știu cum să facă acest lucru vor vedea că au la dispoziție multe cărți, filme, seriale care să îi/ le ajute în acest sens.

Vărsător

Vărsătorii sunt într-o continuă stare de bine, iar la final de zi se pot simți epuizați/ epuizate și cu o stare de anxietate. Încearcă să fii calm/ calmă. Relațiile c colegii sau chiar cele de iubire sunt cele de care ai cea mai mare nevoie în această perioadă!

Pești

Peștii simt că în această perioadă trebuie să evite tot ce este în jurul lor. Sunt firi inteligente și observă schimbările care apar în viețile lor. Astrele te sfătuiesc să profiți de ele pentru că sunt schimbări majore care îți vor aduce zâmbetul pe buze!

Citeste si: Horoscopul norocului noiembrie 2022: Zodiile care vor avea parte de mari surprize în următoarele săptămâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si