Idila de la Exatlon dintre războinicul Iulian şi mexicanca Ana Laura, în pericol! Motivul pentru care fanii se revoltă

Între războinicul Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Laura este o legătură pasională pe care fanii Exatlon o gustă cu mare plăcere.

Author: Catalina Lohan sâmbătă 03 noiembrie 2018 , 10:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Atât fanii mexicani, cât şi românii urmăresc cu sufletul la gură fiecare nouă întâlnire a celor doi concurenţi Exatlon. Şi de fiecare dată, telespectatorii nu au avut motive să fie dezamăgiţi.

Numai că, acum, pe paginile de socializare ale fanilor Exatlon este dezamăgire mare: românii nu cred că mexicanca Ana Laura va mai rămâne mult în competiţie!

”Din ce am văzut, Ana Laura e cea mai slabă concurentă din echipa Faimoşilor de la Exatlon Mexic, aşa că este foarte posibil ca ea să iasă în curând, iar cei doi iubiţi să nu se mai întâlnească în competiţie”, a scris una dintre fane, iar mulţi au fost de acord.
Asta ar însemna, cred ei, ca la următorul joc internaţional dintre România şi Mexic, Ana Laura să nu mai fie prezentă, spre dezamăgirea lui Iulian, dar şi a fanilor români.

 

Idila de la Exatlon dintre războinicul Iulian şi mexicanca Ana Laura, în pericol! Fanii mexicani o consideră pe tânără o atletă slabă

Pe de altă parte, şi fanii din Mexic ai Exatlon au făcut o pasiune pentru Iulian, care s-a dovedit nu numai un concurent romantic, ci şi foarte bun, el aducând puncte echipei României. Însă, mexicanii o critică pe Ana Laura, despre care spun că în calitate de atlet nu ajută echipa sa, însă e frumoasă şi ”aduce momente romantice cu Iulian”

Relaţia de la Exatlon dintre Iulian Pîtea şi Ana Laura a evoluat cu fiecare meci internaţional dintre România şi Mexic. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Iulian a invitat-o la dans pe Ana Laura, la următorul meci a sărutat-o în faţa celor două echipe, acum cei doi s-au dezlănţuit în ocean, unde s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat îndelung, înainte ca fiecare să se întoarcă la echipa sa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si