Îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf? Adi a rămas la echipa care l-a dat afară pe Reghe şi i-ar putea lua locul prietenului său!

Fanii fotbalului se întreabă dacă îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan sâmbătă 01 decembrie 2018 , 19:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Întrebarea dacă îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf este logică. Reghe a fost concediat de şeicii de la Al Wahda, în week-end-ul trecut, plătindu-i o despăgubire de 2,5 milioane de dolari pentru desfacerea contractului. Şi Mutu este angajat ca antrenor la echipa de tineret a celor de la Al Wahda, fiind adus în Emirate de Reghe şi Anamaria Prodan, care l-au recomandat şeicilor în această vară.

Îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf. Mutu s-a descurcat bine la echipa de tineret a arabilor de la Al Wahda

Mutu a legat mai multe victorii la echipa secundă, iar în acest moment este văzut, în presa arabă, chiar ca o soluţie de înlocuire a lui Reghecampf. Pe lângă rezulatele bune, contează faptul că Mutu este un nume important în fotbalul mondial, iar acest detaliu s-ar putea să conteze pentru şefii lui Al Wahda, care nu ar mai fi nevoiţi să investească o sumă mare pentru aducerea unui alt antrenor.

Îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf. Cei doi sunt prieteni de familie

Nu se ştie dacă îl trădează Adrian Mutu pe Laurenţiu Reghecampf. Cei doi au o relaţie foarte apropiată, mai ales că şi-au petrecut împreună timpul liber petrecut în Emiratele Arabe Unite. Mutu, Reghecampf şi partenerele lor, Sandra Bachici şi Anamaria Prodan, îşi petreceau serile în restaurantele şi mall-urile din Abu-Dhabi şi Dubai. „Cină în familie”, comenta Mutu la mesele luate cu Reghe şi Anamaria. Acum, Adi Mutu şi Sandra vor rămâne singuri, pentru că Reghe şi Anamaria Prodan vor pleca din Emiratela Arabe Unite.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si