Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară! Sexy impresara trebuia să recupereze o datorie de la clubul antrenat de soţul ei!

Acum trei ani, Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară. Cei doi erau implicaţi în cazul Mihai Pintilii.

Author: Matei Vaihan marți 13 noiembrie 2018 , 08:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Pentru a recupera o datorie de la clubul Al-Hilal, Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară. Pe 1 iulie 2014, saudiţii de la Al-Hilal, antrenaţi de Laurenţiu Reghecamp, l-au transferat de la Steaua pe Mihai Pintilii, jucător impresariat de Anamaria Prodan. De la un moment dat, Pintilii nu a mai primit salariul de la Al-Hilal, transferându-se, în februarie 2015, la Pandurii.

Asistat de Anamaria Prodan, Pintilii i-a dat în judecată pe saudiţi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), pentru a-şi recupera salariile restanţele de la Al-Hilal, câştigând procesul, în vara lui 2018.

Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară: "P ărţile duceau negocieri pentru a ajunge la o înţelegere"

“Conform Camerei de Soluţionare a Litigiilor de la FIFA, Pintilii a primit o compensaţie de 901.665 de euro plus 5 la sută penalităţi anuale începând cu mai 2015. În plus, Al Hilal a fost obligată să-i plătească lui Pintilii 150.000 de euro, plus 5 la sută penalităţi anuale, reprezentând totalul celor trei salarii restante din martie, aprilie şi mai 2015, restanţe care îl determinaseră pe jucător să rupă unilateral contractul cu clubul saudit.

Cu tot cu penalităţi, jucătorul român a primit aproape jumătate din cei 2.750.000 de euro solicitaţi drept despăgubiri în plângerea făcută la FIFA împreună cu agentul său, Anamaria Prodan Reghecampf, în vara lui 2015. În culise, însă, părţile duceau negocieri pentru a ajunge la o înţelegere. Pe 30 august 2015, clubul Al Hilal a primit o scrisoare de la un avocat saudit prin care i se propunea o soluţie amiabilă. ”, a dezvăluit Gazeta sporturilor.

Citeste si: Mădălina Crețan, adevărul despre moartea soțului ei: "A avut perioade în care s-a chinuit" Iris, fiica lui Nosfe, a presimțit moartea tatălui său- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară:" Nu vrea să mergem împotriva clubului"

În 2015, Anamaria Prodan a spus că se teme că Laurenţiu Reghecampf o omoară. “Apoi, Anamaria Prodan Reghecampf i-a trimis lui Turki Almesned (oficial al lui Al-Hilal) un SMS împăciuitor: “Bună ziua, Domnule. Aţi vorbit cu prinţul în privinţa cazului Pintilii? Hai să lucrăm împreună. Putem s-o rezolvăm. Nu mă simt bine pentru că avem chestia asta între noi. Relaţia noastră a fost perfectă, cred. Vorbiţi cu prinţul. Trebuie să-mi iau banii de la clubul vostru. Şi Pintilii banii lui. Daţi-mi sume şi o rezolvăm. Soţul meu mă omoară din cauza acestuia caz. Nu vrea să mergem împotriva clubului”. La sugestia avocaţilor brazilieni, oficialii lui Al Hilal au oprit comunicarea, iar procesul a continuat. Un an şi jumătate mai târziu, clubul a pierdut la FIFA. Conform contractului cu Al Hilal, avocatul Marcos Motta a câştigat 15.000 de dolari, plus 15 la sută din diferenţa de un milion şi ceva de euro dintre suma de 2,75 milioane cerută de Pintilii şi cea acordată de FIFA jucătorului”, a mai relatat Gazeta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si