Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri! Antrenorul a primit 5,2 milioane de dolari de la arabii care l-au dat afară!

E clar că Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri, după ce a fost concediat de la Al Wahda şi Al Hilal.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan marți 27 noiembrie 2018 , 21:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu e un secret că Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri. Antrenorul a fost concediat în week-end de clubul Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite, cu care mai avea contract până în decembrie 2020, după câteva rezultate modeste. 

Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri. Avea un salariu anual de 2,5 milioane dolari

„Laurenţiu Reghecampf va fi despăgubit cu o sumă record. Mai exact, cu 2,5 milioane de dolari (echivalentul a 2,2 milioane de euro), potrivit cotidianului din Abu Dhabi, The National. Exact salariul său anual la clubul din Emiratele Arabe Unite, la care a cucerit 3 trofee. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost concediat şi în Arabia Saudită, de Al Hilal, în februarie 2015.” , a scris gsp.ro.

Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri:" La Riad, a primit 2,7 milioane de dolari"

În ultimii ani, Laurenţiu Reghecampf s-a îmbogăţit din despăgubiri.  “La numai şapte luni de la încheierea angajamentului pe două sezoane, după ce ratase toate obiectivele.

La Riad, a primit 2,7 milioane de dolari (2,4 milioane de euro) din partea grupării alb-albastre pentru rezilierea contractului”, s-a mai scris despre Reghe,  care a încasat, în total, 5,2 milioane de dolari de la cluburile care l-au concediat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si