Imagini cutremurătoare de la accidentul în care a fost implicat preotul care şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului! Cum arată maşina în care a murit un om

Preotul caterisit George Ciulei a devenit celebru după ce duminică şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului, în timpul slujbei de sfinţire a acesteia.

C.L., luni 26 noiembrie 2018 , 21:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fost preot la o biserică din Cernavodă, George Ciulei şi-a dat foc în faţa catedralei, în semn de protest faţă de decizia mai marilor Bisericii de a-l opri de la slujire. Totul a pornit de la un accident ce a avut în 2015, în care preotul a fost implicat.

Accidentul s-a petrecut pe 18 martie 2015, în Constanţa, după ce Nicolae Chiţu, un tânăr de 26 de ani din Constanţa, care se pare că era băut, a intrat pe contrasens şi a lovit puternic autoturismul condus regulamentar de George Ciulei. Potrivit imaginilor surprinse la momentul accidentului, preotul aflat la volanul autoturismului care venea din sens opus a încercat să-l avertizeze cu farurile, fără succes însă. În urma impactului violent, Nicolae Chiţu şi-a pierdut viaţa, maşina acestuia fiind complet distrusă. De altfel, la acel moment, au existat şi zvonuri cum că tânărul a intrat în maşina de pe contrasens intenţionat, vrând să se sinucidă.

George Ciulei s-a ales cu răni grave, însă viaţa lui a fost dată peste cap de o decizie a şefilor săi din Biserică.  În urma accidentului, Arhiepiscopia Tomisului a decis să-l suspende şi să-l oprească de la slujire la parohia unde activa de 12 ani. Motivul invocat de superiorii lui a fost faptul că nu mai poate fi preot şi să săvârşească lucruri sfinte  după ce a comis omor fără voie, iar acest fapt este stipulat în regulamentul bisericesc.

Deşi George Ciulei şi-a angajat un avocat şi a încercat să dovedească mai marilor Bisericii că el este doar o victimă a accidentului, până acum nu i s-a făcut dreptate. Acesta este motivul pentru care duminică, într-un gest disperat, preotul şi-a dat foc în faţa Catedralei Neamului. Din fericire, doar hainele acestuia au fost cuprinse de flăcări, el dezbrăcându-se imediat!

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si