La scurt timp după ce imaginile desprinse din filmele pentru adulţi au fost publicate pe internet, poliţiştii i-au identificat pe tinerii care n-au avut niciun pic de jenă şi au dat frâu liber pornirilor. Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, scrie wowbiz.ro.

Scenele incredibile au fost filmate în noaptea de joi spre vineri, în apropierea statuii lui Mihai Viteazul din Oradea, scrie bihon.ro. Mai mult de atât, cei doi erau sub influenţa alcoolului şi nu le-a păsat de faptul că au fost văzuţi de

trecători.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu, pentru sursa citată.

Tinerii din filmare au fost identificaţi de oamenii legii.  Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din Oradea şi de femeie, în vârstă de 28 de ani, din Marghita. În prezent, cei doi sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si