“Mama plangea si striga fiecare copilas in parte..." Cum i-a aparut in vis femeia inecata in Dunare si ingropata fara voia familiei in Serbia, fiicei sale mai mari

Femeia de 40 de ani al carei trup neansufletit a fost gasit miercuri in dreptul localitatii Svinita, pe malul sarbesc al Dunarii si inmormantata fara voia familiei i-a aparut in vis fiicei sale mai mari. Este cutremurator ce ii spunea aceasta fetei.

A.S., vineri 13 octombrie 2017 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"I-am visat azi noapte. Mama mea plangea la usa la mine si striga fiecare copilas in parte. L-am vazut si pe tata, avea o privire blanda... Au venit la noi! Nu am mai avut astfel de vise. Ma strigau. Recunosc, mi s-a facut frica!", a marturisit Maria, conform observator.tv.

Potrivit autoritatilor din judetul Caras- Severin, dupa ce cadavrul femeii de 40 de ani a fost gasit pe malul sarbesc al Dunarii, in dreptul localitatii Svinita din judetul Mehedinti, autoritatile din tara vecina au facut autopsia si au trimis in Romania fotografii pentru ca aceasta sa fie recunoscuta de familie, lucru care s-a intamplat miercuri.

Joi, insa autoritatile sarbe au decis sa o inmormanteze pe femeie, ianainte de a primi raspuns din Romania.
Acum, familia femeii trebuie sa ia legatura cu Consulatul romanesc din tara vecina, pentru a face documentele necesare exhumarii acesteia si repatrierii trupului, pentru a fi inmormantata crestineste.

Te-ar putea interesa si