Imagini greu de privit! Sicriele celor doi copii de 3 și 4 ani, uciși de televizor au ajuns acasă. Toată localitatea îi plânge

Curg râuri de lacrimi în localitatea Florești! Sicriele cu cei doi copii au au murit după ce a explodat televizorul au ajuns acasă.

M. P., miercuri 20 februarie 2019 , 13:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cele două sirie cu trupurile neînsuflețite ale copiilor de 3 și 4 ani sunt așezate unul lângă altul, iar părinții plâng fără oprire.

Toata comunitatea este în lacrimi. Cei doi copii provin dintr-o familie cu venituri modeste. În timpul nenorocirii ei erau singuri în casă pentru că părinții aveau treabă.

Citeste si: Lacrimi amare la căpătâiul micuței Denisa! Bunicii urlă de durere când o văd zăcând în sicriu! Îți dau lacrimile: O frumusețe de fata. Doamne, de ce ai luat-o și pe ea

Tatăl era în curte cu fiul mai mare se ocupau de treburi în gospodărie, iar mama era la biserică unde muncește ca dăscăliță.

"Eu i-am fugărit în casă, au fost după o bomboană și când au venit le-am spus să intre în casă. Au intrat în casă și iată ce s-a întâmplat", a spus tatăl copiilor decedaţi.

Tatăl a auzit o bubuitură și a fugit imediat în casă. Vecinii au sunat după ajutor, iar micuții au fost duși la spital.

Citeste si: Adevărul dureros din spatele unei poze care a topit internetul. Ce s-a întâmplat cu tatăl la scurt timp

"Când am ajuns acolo am văzut doi copii care erau scoși afară, fără cunoștință, fără semne de viață. Respirație nu era, pulsul absent. Am început să facem respirație artificială, să acordăm primul ajutor, dar fără efect", a declarat Liubovi Coval, medic de familie în Sănătăuca, Florești.

Din păcate organismele lor nu au rezistat și au murit.

 

Te-ar putea interesa si