Imagini pentru adulţi descoperite pe hard diskurile din apartamentul lui Răzvan Ciobanu

Sorin Oprea a rupt tăcerea! Acesta susține că Răzvan Ciobanu, cu care era bun prieten, ar avea imagini pentru adulți pe hard diskurile descoperite în apartamentul regretatului desingner.

R.B., joi 06 iunie 2019 , 09:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totodată, pe acele dispozitive, în afara unor imagini pentru adulți, s-ar afla lucruri personale de-ale lui Răzvan Ciobanu, documente medicale, dar și alte lucruri compromițătoare.

Citeste si: Răzvan Ciobanu a avut o întâlnire de taină cu avocata sa înainte să moară: „Nu vreau să devin procesoman, vreau să îmi asum greşelile. Ştie la ce s-a înhămat” | DEZVĂLUIRI

"L-am sunat pe Marius, fostul iubit, i-am spus că am fost la apartamentul lui Răzvan. L-am rugat să îmi dea numărul mamei lui. Marius mi-a zis că, dacă găsesc în casă niște hard diskuri și un laptop să le iau la mine și sa i le dau mamei lui Răzvan. Nu a vrut să ajungă la nimeni, decât la părinții lui.

Citeste si: Răzvan Ciobanu şi părinţii săi nu au câştigat nici un ban de pe urma pensiunii de la munte! Afacerea le-a provocat doar pierderi şi datorii!

Marius știa de hard diskuri și de laptop. Nu am discutat, nu m-a interesat. Nu am vorbit despre imagini de pe camere de luat vederi. Nu s-au găsit hard diskurile, ci doar laptopul. L-a luat tatăl lui Razvan. Am auzit de la altcineva ce ar conține. Sunt chestii pornografice și alte chestii. Nu pot să spun.

Sunt lucruri personale ale lui Razvan. Și alte documente medicale…", a declarat Sorin Oprea, amicul lui Răzvan Ciobanu, potrivit cancan.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si