Imagini revoltătoare. Patru pui de urs, scoși din bârlog și aruncați în zăpadă. A fost deschisă o anchetă

Imagini revoltătoare din zona Piatra Neamț au devenit virale pe rețelele de socializare după ce o organizație pentru protecția animalelor le-a făcut publice. Scenele filmate cu telefonul mobil îi arată pe mai mulți muncitori silvici urcând o pantă cu câte doi pui de urs în mână pe care îi aruncă apoi în zăpadă.

Author: Razvan Ilie vineri 19 februarie 2021 , 09:24

ursi zapada
Patru pui de urs sunt luaţi de de undeva, din pădure, şi aruncaţi într-un alt loc, în susul unei pante, în zăpadă.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE, ora 13.00. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a declanşat o anchetă după ce în spaţiul public au apărut imagini cu unii bărbaţi care par a fi muncitori forestieri şi care

au scos din bârlog patru pui de urs pentru a se distra pe seama lor, transmite Agerpres.

Mai mulți bărbați se filmează în timp ce scot patru pui de urs din bârlog și îi abandonează în zăpadă. Oamenii râd zgomotos, în timp ce îi manevrează brutal pe ursuleți pentru a le identifica sexul.

Citeste si: VIDEO -Motanul Felix a fost furat de vizitatorii Rezervației de Zimbri

"Ei fac din asta o distracție". Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs 

Imaginile au fost făcute publice de asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle- Animal Rescue, care a postat filmarea pe Facebook, susținând că a fost făcută în

județul Neamț.

" Revoltator. Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali- ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs. Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranță in Neamț. Bănuim că azi", scriu cei de la Casa lui Patrocle- Animal Rescue care menționează că vor pune înregistrarea cu numele autorului la poliție.

Citeste si: VIDEO-Întrebări după moartea șocantă a unei femei. Cine sunt vinovații

Imagini revoltătoare cu cei patru ursuleți

În imagini se observă cum indivizii aruncă puii în zăpadă, apoi îi ridică brutal pentru a afla dacă sunt femele sau masculi. Porivit sursei citate, nu se știe ce s-a întâmplat cu animalele.

Publicaţia Ziar de Piatra Neamt menţionează că filmarea, care nu este datată, a fost trimisă de un bărbat din zona Bicazu Ardelean- Neamţ unei alte persoane într-un mesaj privat.

Publicaţia semnalează că, dincolo de cruzimea de a lua şi abandona în zăpadă micuţele animale, bărbaţii din viceoclip dau dovadă de o rară inconştienţă şi se expun pericolului de a fi atacaţi de ursoaică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si