Imaginile groazei in apartamentul Israelei Vodovoz! Aici a fost gasita, fara viata, celebra afacerista

Israela Vodovoz, celebra afacerista, a fost gasita, vineri, fara suflare in propria casa. Femeia nu mai raspundea la telefon de cateva zile, fapt ce a ingrijorat-o pe avocata ei, Raluca Bucur.

I. I., duminică 11 martie 2018 , 17:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tot ea a fost si cea care a cerut ajutorul politistilor. La fata locului, oamenii legii au fost nevoiti sa sparga usa locuintei. Inauntru i-a asteptat o imagine de groaza. Cadavrul victimei zacea, in stare de putrefactive, in baie. Israela Vodovoz a fost gasita fara haine. Niciun alt obiect din casa nu a fost gasit in dezordine, fapt ce i-a determinat pe politisti sa excluda posibilitatea unei crime.

"La ora 18.30 am fost anuntata de catre o buna cunostinta a doamnei Israela Vodovoz ca nu mai raspunde de aproximativ 4 zile.", a povestit Rodica Bucur, la o emsiune TV.

Angajatii ISU au spart usa apartamentului si au gasit-o moarta, in baie. Imaginile sunt parca desprinse dintr-un film de groaza. Femeia era dezbracata si intinsa pe podea. "S-a descoperit ca doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune ca nu au fost urme de violenta sau alte urme de intrare prin efractie.", au mai povestit martorii. 

Chiar si asa, criminalistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta, iar trupul neinsufletit a fost dus la Institutul National de medicina Legala pentru necropsie, potrivit Spynews.

 

Te-ar putea interesa si