Producătorii de ambalaje caută deja soluții pentru diminuarea costurilor de producție. Nu doar aceștia sunt foarte afectați de actuala conjunctură economică.

Spre exemplu, unitățile de cazare turistică sunt consumatori foarte mari de produse din hârtie și sunt direct afectați și de acest lucru.

Citește și: Românii, sufocați de scumpiri și în prag de iarnă. Ce s-a întâmplat cu prețurile de consum în octombrie

Ce soluții există pentru ei?

Uscătoarele de mâini devin mult mai convenabile, din punctul de vedere al costurilor, în conjunctura actuală. Un uscător de mâini modern nu consumă mult curent electric și este și prevăzut cu mecanisme ultrasofisticate de sterilizare și dezinfectare a aerului. Și cel mai important, nu va mai exista un consum ridicat de hârtie, care a ajuns să fie foarte scumpă.

Care sunt avantajele acestei metode de uscare?

Mult mai igienic!

Spre deosebire de uscarea realizată cu rola hartie industriala, uscătorul de mâini permite persoanelor care își vor usca mâinile să nu mai atingă nici un obiect contaminat cu microbi. Aceștia pot exista și pe rola de hârtie folosită sau pe suportul acesteia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Citește și: Cât consumă un cuptor cu microunde, dacă este lăsat în priză și nu este folosit. Este sau nu sigur să ținem cuptorul cu microunde în priză atunci când nu îl utilizăm?

De asemenea, suporturile pentru rolele de hârtie destinate igienei, nu dețin dispozitive speciale pentru dezinfectarea aerului, precum uscătoarele moderne de mâini. Acestea sunt foarte utile în momentul de față, deoarece riscul de îmbolnăvire cu COVID 19 încă există.

Pentru copii, sunt de preferat, pentru că vor fi mult mai protejați de infecții care pot provoca probleme mari de sănătate.

Uscare mult mai rapidă și plăcută

Un produs profesional pentru uscarea mâinilor va realiza acest lucru repede și într-un mod plăcut. Este preferat a fi folosit în sezonul cu temperaturi foarte scăzute, de către copii și persoane vârstnice, mai ales de către cei care suferă de reumatism.

Așadar, atunci când veți întocmi lista cu materialele necesare pentru igiena mâinilor, nu uitați să treceți pe lista respectivă, pe lângă dozator sapun lichid, săpun, hârtie igienică, odorizant pentru baie și un uscător profesional pentru uscarea mâinilor, de acum încolo.

Ce tip de uscătoare de mâini sunt cele mai sigure?

Oamenii de știință au atras atenția supra următorului lucru descoperit în urma unor serioase cercetări științifice făcute în ultimii 10 ani. Uscătoarele de mâini obișnuite care nu sunt prevăzute cu lămpi sau cu dispozitive speciale pentru sterilizarea aerului au potențial foarte ridicat de infectare cu o mulțime de bacterii care se găsesc în aparatul de uscare, mai ales dacă acesta nu este curățat în mod periodic.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor- radioimpuls.ro

Citește și: Noi scumpiri la carburanți. Cât costă azi benzina și motorina

Datorită acestui lucru, este util să alegeți modelele ultramoderne care sunt prevăzute cu mecanisme noi de sterilizare a aerului. Atunci când solicitați ofertele din partea firmelor specializate in produse de curatenie profesionale, nu omiteți să cereți detalii despre toate funcțiile pe care aparatul respectiv le are. Întrebați și intervalul de timp la care trebuie schimbate accesoriile responsabile de sterilizarea aerului. În felul acesta veți avea siguranța deplină a unei igiene perfecte. Clienții firmei dumneavoastră vor sesiza imediat buna intenție și vor aprecia mult acest lucru, mai ales în contextul actual.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si