Omul a chemat politia si asa s-a dovedit ca barbatul nu murise de moarte naturala, ci fusese ucis.

„La data de 29 august, politistii Sectiei de Politie Savinesti au fost sesizati de catre un localnic, despre faptul ca in dupa-amiaza aceleiasi zile, fiind solicitat de familia unui barbat decedat, din Savinesti, pentru a-l toaleta in vederea inmormântarii, a observat pe corpul acestuia o plaga in zona spatelui.

In urma examinarii cadavrului, politistii au constatat existenta unei plagi in zona intercostala, fapt pentru care au demarat cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Trupul neinsufletit fost transportat la S.M.L. Neamt, pentru efectuarea necropsiei in vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Având in vedere concluziile necropsiei, incadrarea juridica a faptei a fost schimbata din infractiunea de ucidere din culpa in infractiunea de omor asupra unui membru de familie, ancheta fiind preluata de specialisti din cadrul SIC IPJ Neamt, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Neamt” relateaza oficialii politiei, citati de stiri-neamt.ro.

Politistii au stabilit faptul ca in data de 29 august, pe fondul consumului de bauturi alcoolice ar fi avut loc o altercatie intre un barbat de 50 de ani si fratele sau, de 58 de ani, ambii din Savinesti.

Fratele mai mic l-ar fi injunghiat pe cel mai mare, iar acesta a murit. Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si