Încă o lovitură pentru LIVIU DRAGNEA! La așa ceva chiar nu se aștepta

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat, s-a afișat fără inelul în valoare de 10.000 de euro primit de la acesta.

Author: A.M.S. miercuri 29 ianuarie 2020 , 11:28

Irina Tanase si Liviu Dragnea
Irina Tanase si Liviu Dragnea
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După aceea, Irina Tanase a postat o două mesaje pe pagina de Facebook care se pare că ar fi pentru fostul lider PSD.

”Unii oameni nu îți sunt loiali.

Ei sunt loiali nevoii lor de a fi cu tine. Odată ce nevoile lor se schimbă, și loialitatea lor se schimbă”, a fost primul mesaj controversat al Irinei

Cel de-al doilea mesaj postat este și mai dur.

”Când o persoană toxică nu te mai poate controla, va încerca să controleze modul în care ceilalți te văd. Dezinformarea se va simți nedreaptă, dar stai deasupra ei, ai încredere că alți oameni pot, eventual, să vadă adevărul exact așa cum este el”, a transmis cel de-al doilea mesaj al iubitei lui Liviu Dragnea.

Irina Tanase si Liviu Dragnea
Irina Tanase si Liviu Dragnea

Citeste si: A renunțat la relația cu Liviu Dragnea? Irina Tănase a renunțat la inelul primit de la fostul șef al PSD

Irina Tănase, fără inelul de logodnă

În fotografiile postate recent de Irina Tănase se poate observa cu ușurință faptul că tânăra nu mai poartă inelul de la fostul șef al PSD. Totodată, Irina nu mai afișează același zâmbet larg ca în vremurile în care era alături de Liviu Dragnea.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Relația dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea pare să nu mai fie deloc una sudată. Frumoasa blondă a primit inelul de logodnă din diamante prețioase și aur alb, a cărui valoare trece de 10.000 de euro. Când fostul șef al PSD era în libertate, Irina afișa cu mândrie bijuteria scumpă pe care o purta pretutindeni.

Citeste si: Liviu Dragnea. Secretul rușinos al fostului lider PSD. Cum a murit, de fapt, tatăl său. Un vecin a dezvăluit tot

Cei doi sunt împreună din 2016, imediat după ce Dragnea a divorțat de Bombonica, prima sa soție. Acela a fost anul în care fostul lider PSD și Irina s-au mutat împreună.

Irina Tănase a lucrat pentru Asesoft, compania lui Sebastian Ghiță, fost membru PSD. În acea perioadă, Irina avea 23 de ani. În toamna lui 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea, potrivit Cancan.

Potrivit Rise Project, după puțin timp, Dragnea a invitat-o pe Irina în Brazilia de sărbători, deși fostul lider era încă însurat cu Bombonica.

„Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, spunea în urmă cu aproximativ 4 ani Liviu Dragnea.

Irina Tanase si Liviu Dragnea
Irina Tanase si Liviu Dragnea

Momentan, Liviu Dragnea se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, acolo unde are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și jumătate în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si