Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba, în urmă cu câteva zile.

Matei Vaihan, miercuri 22 ianuarie 2020 , 08:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba, ea postând recent o fotografie din care se poate observa că Irina Tănase şi-a vopsit părul şi s-a tuns. Ea a renunţat la părul şaten pe care îl avea de câţiva ani şi a trecut la un blond deschis, aşa cum se poate vedea din selfie-ul făcut în maşină şi postat pe Instagram. (vezi cum ajuns iubita lui Marian Oprişan să se angajeze la ASF pe un salariu uriaş)

Citeste si: Liviu Dragnea. Secretul rușinos al fostului lider PSD. Cum a murit, de fapt, tatăl său. Un vecin a dezvăluit tot

Noua imagine a Irinei apare în contextul în care magistrații instanței supreme au fost așteptați să se pronunțe, marți,cu privire la recursul în casație formulat de fostul lider PSD Liviu Dragnea îndosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în care a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare. Curtea Supremă a respins, însă, recursul în casație depus de fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea, care a cerut să-i fie anulată sentinţa. Decizia este definitivă.

Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba. Dragnea e de 8 luni în penitenciar

Liviu Dragnea a spus, săptămâna trecută, în fața magistraților de la instanța supremă, că a apelat la recurs în casație deoarece de opt luni se află în spatele gratiilor deși este nevinovat, iar procurorii au spus mai multe neadevăruri în acest dosar: „Vreau să mă refer la un neadevăr, și anume că eu le-am cunoscut pe Anisia și Botorogeanu, ca multe alte neadevăruri folosite de acest parchet”.

“Nu am inițiat acest recurs doar pentru că aș fi nevinovat, pentru a ieși cu orice preț din închisoare. Am făcut acest demers, sunt complet nevinovat, stau de 8 luni nevinovat în Penitenciar. Nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la dispoziția dumneavoastră dacă voi sta nevinovat sau dacă admiteți casația. (...) Cred cu tărie în nevinovăția mea”, a spus fostul lider PSD în fața instanței supreme. În prezent, Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si