Încă un angajat de la Penitenciarul Mărgineni a fost confirmat cu coronavirus

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, vineri seară, că încă un angajat de la Penitenciarul Mărgineni a fost confirmat cu coronavirus. Acesta prezintă simptome care au apărut după ce s-a prezentat ultima dată la serviciu.

K.B., vineri 10 iulie 2020 , 21:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Vă informăm că, astăzi, 10.07.2020, un al doilea angajat al Penitenciarului Mărgineni a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea, în permanenţă, a echipamentului de protecţie”, a transmis, vineri seară, ANP.

Citeste si: Ultimul mesaj lăsat de Robert, stewardul din Iași care s-a sinucis: „Dacă citiți asta, înseamnă că am reușit”

Citeste si: Românii care călătoresc în Norvegia, plasaţi în continuare în izolare pentru 10 zile şi după data de 15 iulie

Sursa citată a precizat că simptomatologia specifică COVID-19 a debutat ulterior ultimei prezentări la unitate.

”În continuare, administraţia locului de deţinere aplică recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa şi măsurile de intervenţie adoptate la nivel de sistem. Până la acest moment, cu excepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul Mărgineni”, a mai transmis ANP.

Primul caz a fost confirmat în cusul zilei de joi.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si