Încă un cadru medical din Galaţi a murit de COVID-19

Un medic psiholog de la Spitalul CF Galaţi a murit după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus, fiind al doilea cadru medical ucis de noul virus in această săptămână. Solidaritatea Sanitară a anunţat că Irina Braşoveanu, de 48 de ani, psiholog în cadrul Spitalului CF Galaţi a murit din cauza complicaţiilor apărute pe fondul infecţiei cu coronavirus.

Author: Mircea Pop sâmbătă 05 decembrie 2020 , 13:50

Încă un cadru medical din Galaţi a murit de COVID-19
Încă un cadru medical din Galaţi a murit de COVID-19
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

„Cu tristeţe, anunţăm încă un deces în rândul colegilor răpuşi în lupta împotriva COVID-19, Irina Brasovanu, 48 ani,  psiholog în cadrul Spitalului CF Galaţi.

Sincere condoleanţe şi recunoştinţă veşnică!”, a anunţat Solidaritatea Sanitară.

Conducerea Spitalului Judeţean Galaţi a anunţat joi decesul unui medic oftalmolog de 68 de ani, de asemenea din cauza complicaţiilor pulmonare apărute după ce cadrul medical contractase coronavirusul.

Medicul a murit în secţia de Terapie Intensivă a SJU Galaţi

Instituţia Prefectului Judeţului Galaţi informează că sâmbătă, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică,  s au înregistrat 292 de cazuri noi de Covid 19, 125 persoane s au vindecat iar 3 au decedat. 

Citeste si: Carantina a fost prelungită pentru şase localităţi din judeţul Constanţa

Situaţia epidemiologică privind COVID-19 în judeţul Galaţi se prezintă astfel: de la debutul pandemiei, în acest judeţ s au îmbolnăvit 11.523 de persoane, 289 pierzându-şi si viaţa.

Citeste si: Semnal de alarmă neașteptat de la OMS


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si