Incendiu în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj

Un incendiu a izbucnit, duminică, în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj. Trei persoane dintr-un salon au fost evacuate.

Mircea Pop, duminică 22 noiembrie 2020 , 09:19

Incendiu în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj
Incendiu în una dintre băile Spitalului CFR din Cluj
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

UPDATE: Incendiul s-a produs pe Secţia Interne, unde erau 11 persoane- personal şi pacienţi. Baia în care a izbucnit focul deservea mai multe saloane. 

ISU Cluj intervine, duminică dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în una dintre băile Spitalului CFR din municipiul Cluj-Napoca. 

Cauza incendiului de la Spitalul CFR din Cluj

Incendiul s-a produs la instalaţia electrică, în încăperea aflată la etajul întâi. Din primele date, cauza a fost stabilită ca fiind scurtcrcuit electric. 

Citeste si: Mai multe secţii ale Spitalului Judeţean Ploieşti nu au autorizaţie de securitate la incendiu

Pompierii au acţionat cu mai multe echipaje, iar trei persoane dintr-un salon alăturat au fost evacuate. 

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar se lucrează pentru aerisirea încăperii şi a holului. 

Citeste si: Fiica uneia dintre pacientele care a murit în incendiu: „Dacă nu mă trimitea mama să îi duc bagajele, muream şi eu acolo lângă ea”

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si